Wien/Österreich - Bratislava/Slovensko
Dátum:
9. januára 2010
Stretnutie:
9:00 - Stephansplatz / hlavný vchod do Stephansdom
Štart:
09:30 hod.
Kto:
Zúčastňujú sa dvojčlené tímy na bicykloch s pevným alebo jedným prevodom (singlespeed). Jazdci na bicykloch s prevodmi môžu štartovať len v tíme s pretekárom s pevným alebo jedným prevodom!
Kadiaľ:
Trasa vedie z Viedne po Donauradwegu do Bratislavy, na trati je potrebné vyriešiť 4 úlohy.
Viac:
http://www.fixedgear.at/index.php?id=13
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
posledný komentár: 25. 8. 2025 o 22:07
posledný komentár: 23. 7. 2025 o 23:16
posledný komentár: 9. 7. 2025 o 11:25
Skús podpichnúť Cicu a Micu. Možno sa mu niekde v pivnici váľa dráhový rám - taký je na furtšlap ako stvorený... A určite na tom ešte vie aj jazdiť.
s ploskačkou možeš prisť
info von der streckenbesichtigung!
DRW is 15cm zugeschneit, bis morgen wirds wohl noch mehr, fahren kannst dort nur mim mtb gatschreifen und das auch nur mit 15kmh zirka...
gefahren wird auf jedenfall auf der nordseite der donau! ob ihr dann dort straße oder DRW fahrt is eure sache, wer auf der B südlich der donau fahrt wird disqualifiziert! sorry, is einfach zu gefährlich dort!
Rasťo, máš štastie, masáž krížovej chrbtice sa odkladá...
Ale keby náhodu, kde je v Bratislave cieľ?
ale nejdeme nakolko zmenili podmienky a musiš isť na MTB gumách z čoho vyplýva že by si mal mať MTB singel čo nemáme takže o rok.
ale bude ešte jedna akcia a to 1,5 km okruh vo Viedni na 12 alebo 6 hodin tak tam sa chystám tiež na singly alebo feske.
Pýtal som sa, kde je cieľ a nie after párty alebo prečo sa ti nechce ísť. To že ste neštartovali sa dá zistiť aj na štartovnej listine
To že som napisal,že nejdeme bolo preto aby si nás nahodou nešiel čakať že nejdeme na buduce sa na to ***** a odpišem ti iba presne na to čo sa pýtaš
V tedy keď som si čital na ich stránke diskusiu bolo treba MTB plášte.Večer sa to potom možno zmenilo kedže pršalo ale ja už som to zavrhol pri MTB plaštoch taký singel nemám. priejmný deň
Rasťo, a keď publikujem foto-story, tak sa do toho nemontuj!!
A čo si naozaj chorý?? V tom daždi? A auto mám načo?