nemyslis, ze niektore pravidla si trochu prehnal ?
moj nazor je, že všetko z toho je dokonca NORMÁLNE, nie len reálne
diskvalifikácia je súčast každého preteku, AK noboli dodržané dohodnuté pravidlá.....
stačí prvá odvážna reakcia jedného organizátora......
a správanie sa mnohých "pretekárov" sa zlepší....
neboj sa....
osobne netužim jazdit po smetiskách a taktiež netužim dávať do rúk argumenty správna na SMERovaným poslancom
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
posledný komentár: 22. 7. 2025 o 9:21
patooo - ten greenpeace to nemyslíš vážne
Tu si vsetci otvaraju hubu !
Co to niekto nepovie, ked niekoho vidi ?! Zastavte ho a povedzte mu to !!! Ja s filom18 sme pisali, ze sme obaja proti tomu, len vy, co tu neviete citat, alebo nechcete vidiet, co je napisane, tak si stale tvrdite svoje, uz sa spamatajte prosim Vas !!! Obaja sme to jasne a niekolko krat uz napisali !!!!! ze sme proti tomu !!!
Bohuzial taka je realita, sto ludi tam neodhodi papierik a pojde tade 101. a ten tam ten papierik odhodi, uz je to tak ! A na to ste torsku prikratki vsetci !!! Nic s tym nespravite ....
JAro: Ocividne si to nepochopil ! Otvor oci
pardooon....bolo to tesne po vyslape a nebolo to presne 50 (to bolo obrazne) staci aj 30
ako som napisal, v zivote som nic naschval neodhodil....tiez sa mi to nepaci ked su zasrane lesy...ale musite uznat ze to robia lesaci, tursiti, bikery vsetci--- sme to my Slovaci (je to vychova) v zahranici sa s tymto v lese a na inych miestach nestretnete
a ked to pre niekoho vyzera ze to obhajujem sme sa zle pochopili...len nebudem sa tu pozastavovat nad tym co sa tazko zmeni....tym padom si treba uz asi na to zvyknut...preto to tak berem
Bordel do lesa nepatrí, to nás učili ešte na základnej a je jedno akým spôsobom sa tam dostane....
Čo si tam prinesiem to by som si mal aj odniesť...
Tak s tymto sa dal len suhlasit
za tym co som napisal naposledy si stojim...takze aby to nevyznelo zle
ja len nechapem preco to v zahranici funguje a na Slovensku by s tym bol sialeny problem
(a povedzme si uprimne na Salzkammergute to mali vyriesene fakt exkluzivne a bordel na zemi mimo vyznacenych zon bol z "penco gelov" ktore rakusania asi na zem nehadzali...)
vsimol som si, ze obcerstvovacky a tym padom aj zony odpadu boli dobre takticky rozmiestnene, tzn. tam, kde vsetci jedli gely, takze tam, kde vsetci produkovali odpad, potom uz nikoho nenapadne davat si gel v zjazde, zaroven aj mna motivovali, ze prave tu sa mam najest a tu aj odhodit obal, pripadne siahnut do vrecka a vyhodit iny obal, aby mi nahodou nevypadol inde... dost logicke a tak jednoduche...
(a povedzme si uprimne na Salzkammergute to mali vyriesene fakt exkluzivne a bordel na zemi mimo vyznacenych zon bol z "penco gelov" ktore rakusania asi na zem nehadzali...)
jedine snad tymto sposobob by to bolo vyriesene
...dudo mrzi ma, ze aj ty si to tak pochopil
Ked uz sme pri tom, tak uz som raz bol po maratone cistit les! Nazbieralo sa dokopy jedno vreco viac to nebolo ... takze to neni az take strasne aj keby mali ludiana tych par miestach zastavit a hodit to zo zeme do vreca...
vsimol som si, ze obcerstvovacky a tym padom aj zony odpadu boli dobre takticky rozmiestnene, tzn. tam, kde vsetci jedli gely, takze tam, kde vsetci produkovali odpad, potom uz nikoho nenapadne davat si gel v zjazde, zaroven aj mna motivovali, ze prave tu sa mam najest a tu aj odhodit obal, pripadne siahnut do vrecka a vyhodit iny obal, aby mi nahodou nevypadol inde... dost logicke a tak jednoduche...
toto vyzera fajn !!! Vyznacit okolo obcerstvovacky, povedzme usek 1 km a tam nech vsetci pohadzu odpad na zem .. To beriem !!! Kedsi daniekto v tejto zone gel, tak urcite si ho nebude davat za 15 minut zasa ahadzat ten obal na zem ! Alebonatratispravit 2-3 taketo miesta... Urcite by bolo potom menej tych odpadkov
Jedno tam, daľšie tam a v lese je bordel...