Lokalizácia
Formulár sa odosiela
AK4477:nehadz vsetkych polovnikov a lesnikov do jedneho kosa,to,ze ty poznas iba drbnutych je len tvoja chyba,poznam ich kopec okolo LV,BS a nikto z nich sa mi nezda nejaky hulvat a to co pises :(
miso2012:ach moj,ani nevies o com je praca lesnika,polovnika a pises degesoviny,ze sedia na posede apod. facepalm

Pisal som o polovnikoch, nie lesnikoch - to je rozdiel. V BS poznam, alebo poznal som aj ja dost lesnikov, kedze tam som chodil do skoly a dost casto BS navstevujem. Na vacsinu lesnikov nemozem povedat krive slovo. ;)
Zobraziť komentár 22.10.2012 - 12:47:00
00
ste sa nejak rozohnili :D
moj nazor je taky, ze su na svete ludia co si potrebuju nieco dokazovat, nad niekoho sa povysovat, mudrovat... (alebo v skratke chu*i), a najdu sa aj medzi polovnikmi, aj medzi lesnikmi, ale tak isto sa najdu aj medzi turistami,bikermi... jednoducho su tu a robia roznym ludom rozne veci, nada sa ich zaskatulkovat
ja osobne by som si nedovolil nadavat vsetkym polovnikom, ale len konkretnemu zmrdovi
Zobraziť komentár 22.10.2012 - 13:46:30
00
vytiahnuť tie klince a nahodiť tam kameru,niekde kde ju nevidno. Nechať tak a ked niekto príde a nahodí tam tie klince znova máš dôkaz a môže si ísť zhaňať indulonu do basy
Zobraziť komentár 22.10.2012 - 14:03:40
00
del

Naposledy upravil miso2012 dňa 27.08.2013 - 19:54:21, celkovo upravené 6 krát.

Zobraziť komentár 22.10.2012 - 14:42:34
00
polovníci sú štátom chránená mafia.stačí sa len pozrieť do takého zoznamu polovných združení kto tam všetko je.fízli,miliardári,sudcovia a podobné hovadá.
bolševizmus narobil v tomto štáte tolko zla,že sa to už nikdy nezmení.
Zobraziť komentár 22.10.2012 - 14:54:26
01
triki, moja rec. Svata pravda.
Zobraziť komentár 22.10.2012 - 15:16:57
00
polovnictvo uz nie je to, co byvalo. Moj dedo bol horar a velmi dobre si tie casy pamatam. Bolo to viac o praci v lese, pozitivnom pristupe, o ochrane s pod. Obcas sice prisiel ustredny tajomnik, no bolo to mozno raz za rok.

Dnes je "ozajstnych" horarov a polovnikov uz len ako safranu. Vacsinou su to ludia, o ktorych pise triki. A prave preto je zbytocne podavat akekolvek trestne oznamenie. Sam som videl tu zberbu v akcii a taktiez vysokeho policajneho funkcionara s nimi. Najlepsie je narvat im do zadku hlaven a ked sa tyzden nevy....., mozno si to uvedomi.

@andrej25 dam ruku do ohna za to, ze mas pol. listok ;-) lebo tak ako sa ich ty zastavas :tmi:
Zobraziť komentár 22.10.2012 - 15:42:35
00
angel1 nemam, ale mal som vazny nabeh :D
na zakladke sme mali polovnicky kruzok, okrem toho, ze sme si co to odmakali sme chodili po sutaziach a vystavach...
potom prisla zmena rezimu a polovnikmi sa coraz castejsie stavali aj ludia, co nemali ku prirode vztah (urcite to bolo tak aj predtym, ale vtedy som sa o take veci ani nahodou nezaujimal), ja som odisiel na intrak a akosi som sa tomu dalej nevenoval, pravdupovediac ani ma samotne strielanie nijak zvlast nenadchlo
a ku tomu zastavaniu len tolko, ze netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca (to sa netyka len polovnictva)
ja osobne som este zlu skusenost s polovnikom nemal, a to sa uz nejaku dobu pohybujem po roznych reviroch
Zobraziť komentár 22.10.2012 - 16:50:19
00
angel1 : nie je to zbytocne. Zbytocne to bude, ak si kazdy povie, ze je to zbytocne a necha to tak. Je to asi jedina cesta, ktorou obcan moze nieco dosiahnut. Nenechat si srat na hlavu. Zvyknut si riesit veci prostriedkami, ktore obcan ma. Ja viem ... castokrat to nie je jednoduche a stoji to cas a nervy. Co ine sa ale da robit ? Skusit to medializovat ? Nejako vhodne .. par fotiek s detmi a prepichnutou nohou .. dat to ako podnet pre nadejnych politikov, nech si z toho spravia predvolebnu agentu :lol: .. da sa pripadne infiltrovat sa k moznym pachatelom. Alebo pouzit stare dobre .. "ak nemozes nepriatela porazit, pridaj sa k nemu?" No .. este dalsie riesenie by sa naslo .. ale to vyzaduje tiez osobnu angazovanost a chut nieco riesit. Vhodne ale len pre urcite povahy :lol:

andrej25: kebyze jazdis v okoli BA, tak by si mal :lol:

ps: niekto zcenzuroval nazov temy :lol:
Zobraziť komentár 22.10.2012 - 16:53:24
00
minule nás vychytala lesná stráž. ako sme si jazdili také trialové koliečko v hore, ukázal odznak, poprosil nás aby sme jazdili po cestách, že šak vieme, že tu nesmieme a tak...tak som ani nič nevravel, ale keď povedal "chráňme si čo máme", tak som už celkom vypenil, lebo práve ten deň sme stretli na dvoch miestach veselých drevorubačov ako sťahujú drevo a samozrejme roztrtkali lesnú cestu, po ktorej sa mám ako cyklista voziť...takže kým nezarábaš na tom, že klčuješ horu, nemáš v nej čo robiť, iba klapky na oči a sleduj cestu...
Zobraziť komentár 22.10.2012 - 17:44:33
00
miso2012:polovnik je zazobanec? :D :D tak v nasom okoli su urcite vsetci zazobani :D,hlavne ze je tu hladova dolina
vyrastal som v polovnickej rodine,ale niektore tie veci sa riadne zmenili,ale toto sme chceli,a mame to mat,tak tisko,SVK je v prdeli,to si mozeme povedat a napisat uz teraz...
samjo:inac ked niekto klcuje tu horu,tak verim,ze ju ma prenajatu asi,a to ze ty sa vozis po horskej necykloceste jeho nema co zaujimat :D
najlepsi bol ten typek posledne dni v spravach: kupil si nejaky pozemok,brutal obrovsku parcelu nejake polia+lesnu cast,ludia boli nestastni ze musia obchadzat nejaku cast,lebo ten podla nich "zly" ujo si to kupil :D a ***** do nich som si povedal aj ja,typek majitel sa nasral,ze on ide podnikat s poliami apod,zobral si uver a takto na neho pindaju
no ale tie klince je fakt unikat uz :( nechcem vediet kebyze sa niekto na tom prepichne :( :(
Zobraziť komentár 22.10.2012 - 17:52:35
00
Zda sa mi ze tu par ludi miesa hrusky s jablkami....po precitani vsetkych prispevkov mi stupol tlak na maximum, sam som aktivny cyklista a cerstvo titulovany v odbore polovnictvo....obsah niektorych prispevkov je dost mylny, urazajuci. Nejdem hajit vsetkych polovnikov ale hadzat ich do jedneho vreca? zapalovanie posedov?? napajanie na elektricky prud??? STE ZDRAVI? Spravate sa presne ako tie hoväda, ktore nechavaju klince a hroty na lesnych cestach...
Zobraziť komentár 22.10.2012 - 18:03:25
00
ale veď "klin sa klinom vybíja" :D:D:D
Zobraziť komentár 22.10.2012 - 18:46:23
00
:y: :rofl:
Zobraziť komentár 22.10.2012 - 18:53:02
00
bolševizmus narobil v tomto štáte tolko zla,že sa to už nikdy nezmení.

:D 23 rokov "PO" a stále len boľševici :D To, že tu po socíku nabehla mafia, globalizácia, bezohľadný rozpredaj všetkých strategických podnikov, aby si pohlavári namastili vrecká, zlikvidovala sebestačnosť štátu, kriminalita prudko stúpla, tak za to môžu iba boľševici? :rofl: Aj ja chcem byť boľševííík! ;)

Naposledy upravil Lord Klaymen dňa 22.10.2012 - 19:06:47, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 22.10.2012 - 19:06:03
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Prilby a okuliare / Okuliare)
keyboard_arrow_up