Kategórie
Bike-techA zase raz "kamoši" poľovníci... # horský bicykel # plášte # oprava # cyklotrasy # skúsenosti # diskusia # jazda v teréne # defekt
Kedze nejaky pri.ebany polovnik - typujem podnikatel, ktory si kupil polovny listok, drahu pusku a OFF ROAD (normalny, riadny lesnik by to nespravil) ohrozil moj zivot odkazujem im tam, ze ked niekedy niekoho prichytim pri tom, ako tam dava taketo "pasce" strcim mu jeho vlastnu pusku cez anal az do krku a stlacim spust!
savings Continental Race King II Performance 26x2.0" plášť, drôt
15,79 €
savings
MOC 25,99 €
savings Schwalbe Rapid Rob 26x2.25" plášť, drôt, biely pás
14,69 €
savings
MOC 24,99 €
-14% Schwalbe Hans Dampf 26x2.35" Evolution ADDIX Soft Super Gravity plášť, TLE, kevlar
70,99 €
-14%
MOC 83,99 €
savings Schwalbe Smart Sam 26x2.25" Performance plášť, drôt
18,89 €
savings
MOC 28,99 €
savings Schwalbe ROCKET RON 26x2.1" Performance Addix plášť, kevlar
22,99 €
savings
MOC 43,99 €
-28% Maxxis Minion DHR II 26x2.40" WT EXO 3C MaxxTerra plášť, TR, kevlar
49,90 €
-28%
MOC 69,99 €
savings Schwalbe SMART SAM 26x2.10" Performance Addix plášť, drôt
17,59 €
savings
MOC 31,99 €
savings Schwalbe Nobby Nic 26x2.25" Performance plášť, drôt
17,99 €
savings
MOC 31,99 €
Výpredaj -9% Extend 24 x 1.75-2.125" duša, dunlop ventil 40 mm
3,09 €
-9%
MOC 4,99 €
-9% Maxxis WELTER WEIGHT 20 x 1.5-2.5" duša, galuskový ventil 48 mm
4,90 €
-9%
MOC 5,50 €
-9% Maxxis WELTER WEIGHT 16 x 1.90 - 2.125" duša, autoventil 48 mm
4,90 €
-9%
MOC 5,49 €
zachvilu je jar, diviaky budu mat mlade, takze preto maju flinty pohotovost. Sranda este len potom pride, ked budu strelbou vyplasene diviacice aj s malymi divoko behat po lese, to budeme s laskou spominat na toho nasho udajneho medveda.
Toho jepka s pištolkou by som tak rád v lese stretol,ale ako som už dávno hovoril ja mám na nich proste smolu,stále stretám len milých a dobrých ľudí.
Zakony su. a Su pekne napic a bohužial sa ani nezmenia pokial sa touto pannskou zabavou na zvysenie ega nebude zamestnavat každy treti obmedzenec z nasich "nadriadených". Jedine žeby sa všetci naraz streli na partypolovačke , ožrali sa jak prasata (čo nieje nič nezvyčajne) a zacali strielat po sebe.
hrádzu na pečni...majú kopec miesta v medzihrádzovom priestore a všetci venčia psov hore na cyklo ceste.
http://www.youtube.com/watch?v=6qghX7xcUlc
trik: ja viem... pri niektorych sa otvara nozik vo vrecku. A tak, ci onak ... pes do bytu nepatri.
co je tu smiesne? hovorim, ze v pripade ze tento odstrel nejako nestihnu do zaciatku jari, tak pravdepodobne v tom budu pokracovat aj na jar, ked uz budu mlade.
nejak sa moc smejes, ako keby si nevedel, ze tu na slovensku je mozne vsetko
ale to malo ist asi do vtipkara
diviak, liska celorocne
Vdaka "niektorym" polovnikom sa mlade rodia cely rok. Na mlade sa nastriela dokial nemaju velkost. Tak ale ja by som sa pozrel kde to idu predlzovat. Robis zbytocnu paniku
diviak, liska celorocne
Diviak - prasa, lanstiak,
No a na lisky sa chodi norovat to keby mi tam prisiel aj hubar (nie to este cyklista) tak by som sa mohol zbalit domov. Niekto sa aj nasere. Dalsia vec, na jar zver potrebuje klud
Uz sa ale viac k tejto teme nevyjadrim.