Lokalizácia
Formulár sa odosiela
s kym kazdym?
ano, ja mam velmi rad konflikty s idiotmi, aspon mozem poukazovat na ich idiotizmus
Zobraziť komentár 08.02.2013 - 22:31:59
00
Čakanie na bikera.

Prílohy:

bobihoakcia.jpg
bobihoakcia.jpg 37.88 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 08.02.2013 - 22:54:53
01
Ospravedlnujem sa ale naozaj to nevyhladavam len si citam spravy. Najradsej mam cerstve. http://m.tvnoviny.sk/bin/mobile/index.php?article_id=620803
Zobraziť komentár 08.02.2013 - 23:19:23
00
Opity clivek - hotovy debil.Alebo skor imbecil. Ale su aj vacsie hovada. Spolocnost je presiaknuta vplyvnymi idiotmi bez vztahu k hodnotam. No nie kazdy polovnik je blby.Skratka idioti vzdy boli a budu vsade. Ale uz staci toho sentimentu.
Zobraziť komentár 08.02.2013 - 23:44:50
00
no som zvedava na komentar od brezy bielej
Zobraziť komentár 08.02.2013 - 23:59:01
00
ked je niekto opitucky, dokaze sa "bavit" aj inak nepochopitelnym sposobom. nikomu tou blbostou neublizili
ked som chlastaval robil som aj horsie veci (ale zas nedal som sa pri nich fotit)
Zobraziť komentár 09.02.2013 - 08:33:13
00
s kym kazdym?
ano, ja mam velmi rad konflikty s idiotmi, aspon mozem poukazovat na ich idiotizmus

O tom pisem :lol: .. pre Teba mam jednu cinsku mudrost "Buďte prísni sami k sebe a zhovievaví k iným a nebudete ma nepriateľov."

ked je niekto opitucky, dokaze sa "bavit" aj inak nepochopitelnym sposobom. nikomu tou blbostou neublizili
ked som chlastaval robil som aj horsie veci (ale zas nedal som sa pri nich fotit)

Ano, akurat v pripade polovnikov su 2 veci ine ako u Teba.
Ta prva, dolezita priamo je,ze maju zbran. A opity clovek so zbranou, podobne ako opity clovek soferujuci patria vieme kam. /nemyslim teraz tu zabavu, ale aj pri takychto oslavach sa to stane/

Ta druha, dolezita nepriamo, ak niekto je schopny sa zabavat s mrtvolou zvierata, opity alebo nie /alkohol uvolnuje zabrany/ len pekne poukazuje na to, o com som tolkokrat pisal. Ze nejde o to, ze niekto zastreli zviera kvoli masu, regulacii, ale o tu samotnu podstatu lovu, potesenie z mrtveho zvera, radost so zabijania. Je uplne jedno, ze polovacky a lov je tu mnoho storoci, ci tisicroci. Je tu rovnako dlho ako vojna. Polovacky /na rozdiel od bitunku/ je len legalna moznost ako zastrelit zivu bytost /zviera ma svoje city rovnako ako clovek , dokonca aj inteligenciu/. Ludia /netvrdim, ze vsetci!/, o ktorych obvykle pisem /ci poukazujem/ su prave povetsine takito .. potrebuju zabijat. Ale nie je to tak, ze sa tym odreaguju .. takato cinnost naopak este viac podporuje.
Zobraziť komentár 09.02.2013 - 08:52:50
00
Ta druha, dolezita nepriamo, ak niekto je schopny sa zabavat s mrtvolou zvierata, opity alebo nie /alkohol uvolnuje zabrany/ len pekne poukazuje na to, o com som tolkokrat pisal. Ze nejde o to, ze niekto zastreli zviera kvoli masu, regulacii, ale o tu samotnu podstatu lovu, potesenie z mrtveho zvera, radost so zabijania. Je uplne jedno, ze polovacky a lov je tu mnoho storoci, ci tisicroci. Je tu rovnako dlho ako vojna. Polovacky /na rozdiel od bitunku/ je len legalna moznost ako zastrelit zivu bytost /zviera ma svoje city rovnako ako clovek , dokonca aj inteligenciu/. Ludia /netvrdim, ze vsetci!/, o ktorych obvykle pisem /ci poukazujem/ su prave povetsine takito .. potrebuju zabijat. Ale nie je to tak, ze sa tym odreaguju .. takato cinnost naopak este viac podporuje.

:y: Tak,tak....vystihol si to pekne.

Pred dávnymi rokmi som mal kamaráta a viete čo začal robiť ako prvé v období kedy sa stal čerstvým poľovníkom a držiteľom zbrane ??? Kata a popravcu nechcených a "zbytočných" zvierat, hlavne psov a mačiek. Niekto nechcel čierneho psa ale bieleho.....priviazali o strom a báác, niekto mal starého psa a chcel mladého....bááác, niekto mal chorého psa a menej času a peňazí zabralo došikovať ho na koniec ulice k tomu mojemu kamarátovi a báááác...a navyše zadarmo, načo veterinára. A keď som sa ho spýtal prečo to robí, tak povedal že sa "do toho musí dostať" (rozumej že sa musí dostať do zabíjania zvierat, nacvičiť streľbu, nájsť smrteľné miesta, otestovať nové náboje,aby nepotrhali kožušinu, testnúť ich účinok na zvieratách, ochromiť,znehybniť,doraziť :fubar: ....).

Nechcem teraz napísať že všetci poľovníci sú rovnakí, viem že magori sa nájdu vo všetkých skupinách ľudí, len krútim hlavou nad tým že aj títo niektorí magori sú tiež držitelia zbrojného preukazu a väčšinou aj veľkej zbierky zbraní :tmi: .
Zobraziť komentár 09.02.2013 - 12:52:53
00
Ano, akurat v pripade polovnikov su 2 veci ine ako u Teba.
Ta prva, dolezita priamo je,ze maju zbran. A opity clovek so zbranou, podobne ako opity clovek soferujuci patria vieme kam. /nemyslim teraz tu zabavu, ale aj pri takychto oslavach sa to stane/

ja som reagoval na tu blbu polovparty, nic viac. to ci niekto chodi polovat pod vplyvom nekomentujem, ja o takom neviem a zda sa ze ani tu spominany bulvar nic o tom nevie. ale videl som viac krat, ako im davali pred polovackou fukat (a kamos mi spominal, ze aj po, ale to som na vlastne oci nevidel). takze ja ich nebudem odsudzovat a nazyvat kedecim na zaklade babskych reci.
ak by som sa niekedy citil byt ohrozeny polovnikom (nemusel by byt ani pod vplyvom) tak volam v prvom rade policiu.
Zobraziť komentár 09.02.2013 - 13:09:25
00
V Bratislave je veľa obyvateľov na obmedzenom území, plus celý rad ďalších faktorov kvôli ktorým život tam asi nie je taký ružový ako by sa mohlo zdať. Všimol som si totiž že väčšina hunterofóbov tu na diskusii je práve z BA. Ja si myslím že celý tento problém je iba o vzájomnej tolerancii a empatii. Máte tri možnosti: buď sa prispôsobíte prostrediu so všetkými pozitívami aj negatívami ktoré život vo väčšom meste prináša, alebo sa odsťahujte, alebo sa naďalej trápte.

Pred dávnymi rokmi som mal kamaráta a viete čo začal robiť ako prvé v období kedy sa stal čerstvým poľovníkom a držiteľom zbrane ??? Kata a popravcu nechcených a "zbytočných" zvierat, hlavne psov a mačiek. Niekto nechcel čierneho psa ale bieleho.....priviazali o strom a báác

To bola ale vina majiteľov tých psov. Psíčkar dá nemilosrdne odbachnúť svojho psa lebo sa mu nepáči jeho farba, ale zlý je potom ten strelec.
Zobraziť komentár 09.02.2013 - 19:30:23
00
No samozrejme, čo už len mal chudák chalan-poľovník robiť keď ho k tomu donútili psíčkari...či chcel alebo nie, potiahnuť kohútik musel. Takto si to myslel :fubar: :x ????? Ach jaj.......nechajme to radšej tak .
Zobraziť komentár 09.02.2013 - 19:45:15
00
i210.photobucket.com :P
Zobraziť komentár 09.02.2013 - 19:51:13
00
co ti ja viem, videl som uz aj "utratenie" psa motykov, sluckou... strelna zbran nakoniec nemusi byt az tak zla.
Zobraziť komentár 09.02.2013 - 19:56:29
00
No samozrejme, čo už len mal chudák chalan-poľovník robiť keď ho k tomu donútili psíčkari...či chcel alebo nie, potiahnuť kohútik musel. Takto si to myslel ????? Ach jaj.......nechajme to radšej tak .

Tak ten psíčkar mal svojho psa zlikvidovať telepaticky, silou myšlienky. To by bolo humánne zabitie. Však keď má pes zlú farbu, je nutné ho zabiť. To vie každý milovník zvierat.
Zobraziť komentár 09.02.2013 - 20:22:33
00
breza_biela
A co ten polovnicky bal,to sa ti tiez zda v pohode? Som cakala nejake duchaplne prirovnanie k nejakej zabavnej cinnosti,ktora je uplne bezna a normalna.
Zobraziť komentár 09.02.2013 - 20:35:27
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Prilby a okuliare / Okuliare)
keyboard_arrow_up