Kategórie
Bike-techA zase raz "kamoši" poľovníci... # horský bicykel # plášte # oprava # cyklotrasy # skúsenosti # diskusia # jazda v teréne # defekt
Kedze nejaky pri.ebany polovnik - typujem podnikatel, ktory si kupil polovny listok, drahu pusku a OFF ROAD (normalny, riadny lesnik by to nespravil) ohrozil moj zivot odkazujem im tam, ze ked niekedy niekoho prichytim pri tom, ako tam dava taketo "pasce" strcim mu jeho vlastnu pusku cez anal az do krku a stlacim spust!
savings Continental Race King II Performance 26x2.0" plášť, drôt
14,29 €
savings
MOC 25,99 €
savings Schwalbe Rapid Rob 26x2.25" plášť, drôt, biely pás
14,69 €
savings
MOC 24,99 €
Akcia -25% Schwalbe MAGIC MARY 26x2.35" Ultra Soft plášť, TLE, kevlar
51,99 €
-25%
MOC 80,99 €
Akcia -6% Continental Mountain King III 26x2.3" Performance plášť, TLR, kevlar
28,99 €
-6%
MOC 41,99 €
http://ziar.sme.sk/c/6706636/byvaly-policajt-zavrazdil-dochodcov-sporil-sa-s-nimi-o-pozemok.html
Zvrátený prejav lásky k prírode - zabíjanie.
ako to spolu suvisi?
tomu sa vravi zakon
nas zakon vedie napr. psa ako vec
vcera som trochu pobrazdil na lovuzdar.sk a nasi flintosi maju naozaj divny nazor na vlka. tu je par prispevkov. spravte si kazdy svoj nazor. najde sa medzi nimi aj polovnik ako vidno skoda ze len jedinec
lubenko, 16.2.2013 o 20:27
každy rok sa ich streli 120 a stale dookola 120,kua kde sa tie vlky tu beru,žeby ich tu vozilo Lesoochranarske združenie VLK na čele s udržbarom Lukačom a promovanym neviem čim Balažom???????,aby dostali peniaze z Grins piiiič
findula, 16.2.2013 o 20:29
Prosím Vás polovníci nestřílejte vlky
operak, 16.2.2013 o 20:34
Rudo Ty už potrebuješ zmenu prostredia dám Ti klúče od chaty prídi.Mám o Teba starosť.
findula, 16.2.2013 o 20:40
No co už Andej somnou narobíš.Sledovat slovenské polovnictvo je stejně zábavné jako televizní serial susedia
mlsrb, 16.2.2013 o 20:57
Viete páni čo je na tomto najkrajšie?Skutočný polovník sa na ten váš VLK vyserie a stretnutie s vlkom rieši okamžite a po svojom !!!
lubenko, 16.2.2013 o 21:26
no to že sa na to ochranarske zoskupenie možem vys... som pochopil,ale že stretnutie s vlkom rieši okamžite a po svojom som nepochopil
tkovanic, 17.2.2013 o 6:47
Co sa tyka ochranarov tak na nich sa uz chystam,su to obycajny dementi
goret, 17.2.2013 o 8:03
Chlapci, čo myslíte, prečo s tým šli do JOJky a nie niekam, kde by ich brali seriózne? Čo myslíte, čo s tým prekročením limitu urobia na danej komisii? Ten limit nám neurčila komisia a limit bol stanovený s predpokladom určitého prekročenia vzhľadom na informačné oneskorenie pri jeho celoplošnom vyhodnocovaní. V komisii to vedia, v JOJke nie. V JOJke možno vedia, že nastáva obdobie poukazovania percent z daní.
bakchus, 17.2.2013 o 13:35
Goret, co vedia v JOJ-ke to je jedno ale masmedia robia verejnu mienku. Aj ked niekedy nepravdivo. Polovnici robia oproti ochranarom v masmediach velmi malo a to nam skodi. Neznali ludia maju o polovnikoch mienku vytvorenu mediami ze len lovia zver. Len nadavame na ochranarov na pol. stranke, v Hubertlove atd.. To je nahovno! Kto to cita? Organizacie ako VLK sikovne ovladaju verejnu mienku. A jedno je pravda: Sikovnim patri svet!
goret, 17.2.2013 o 14:20
Bakchus, nielen v masmédiách, ale aj "in vino veritas"
boss254, 17.2.2013 o 23:00
Na facebooku bola fotka tuna z lovu zdar v sekcii Ochrana zviarat alebo ničo podobné. Tato fotka bola s ušspešným lovcom s troma vlkmi - čo sa niekomu nepodari len tak a bol k nej komentar ze STOP STRIELANIU VLKOV v SR. A ked som ssi precital ostatné komenti ludí ktorí žíiju v mesta a sedia 24 hod pri pc tak som ich tam vštkých poslal do p.... a podobne pretože oni ani nemajú šajnu o tom ako vlk ,,škodí,, našim lesom.
Neprehanaj. Daj dohromady rocnu statistiku skod sposobenych vlkmi a polovnikmi. A to ani nevravim, ze obcas sa vlkom pripise aj zopar inych ubytkov ovci. Chapem, ze bude trocha problem kolko utratenych ovci sa rovna jeden zastreleny kamarat.
welcome to slovakia
Tak ja neviem .. v Polsku je vlk celorocne chraneny , maju ich tam radovo viac ako na Slovensku a nie je problem. Dokonca tam maju ohromne uzemie, kde nie je nic, len vlk, medved, zubor, diva macka, rys, los a neviem co vsetko. Ale na Slovensku nie. Tu je problem vsetko. Niekto vytiahne z vody 2 ryby a ide do basy. Znama osobnos zabudne rybarsky listok a zasahuju nie div kuklaci ako proti masovemu vrahovi. Na druhej strane sa nelegalne strielaju medvede, vlci, lovia sa rysy (na kozusinu), pytliakov je plna prdel a nic. Znama sedela na luke na pni (niekde v NAPANte) , dosiel cohranar buzerovat, ze posliape lucne chrobaky. Ovsem vysekanie kosodreviny, postrek (ktory sa chysta) celych Nizkych Tatier je ok. Ak si dovolim vojst na vyjazdenu ucelovu komunikaciu v lese /k posedu/ dostanem skoro po hube. Ale rozrypane a zdevastovane ohromne kusy pody na lesnych pozemkoch su ok.
Zase som sa rozculil zbytocne
Ito: veď vravím, ochrana vlka je toppic numero uno, takpovediac jediná vec ktorá bráni tomu aby bol svetový mier, a aby celý svet vyzeral ako ako z jehovistickej pohľadnice alebo z obrázkov zo Strážnej veže.
mlsrb, 16.2.2013 o 20:57
Viete páni čo je na tomto najkrajšie?Skutočný polovník sa na ten váš VLK vyserie a stretnutie s vlkom rieši okamžite a po svojom !!!
myslim si ze uz len z tohto jeho prispevku je jasne odkial su ti pytliaci
btw. breza
tvoje argumenty patria skor do vtipkara ako sem.
Ešte sa mi zdá zvláštne keď z niekoho vylezie že vlastne poľovníkov nemá rád preto, lebo raz dávno sa na neho nejaký škaredo pozrel, alebo mu nafrflal v lese. Keby som mal mať traumu z každej takejto prkotiny, tak fakt neviem, asi by som bol na mašľu. A to platí dvojnásobne keď si uvedomím že v živote sú ďaleko väčšie problémy ako nejaká 0,0000001% pravdepodobnosť že by som mohol mať problém s poľovníkom na cyklotúre. Ale neviem, možno niektorí ľudia sa majú ako v bavlnke, bežné starosti sú im vzdialené, a to že raz sa na nich nejaký poľovník škaredo pozrel je najväčší problém v ich živote.
Viem, nie je to príjemné, keď tu do vzájomného pochlebovania vstúpi niekto s iným názorom. Ale nikomu nič nevnucujem. Iba píšem svoj názor, a o tom je diskusia.
tak to neviem, kto tu vyvolava dojem vojnovej zony. Myslim, ze tu uz bolo velakrat povedane, ze jediny problem byvaju miesta, kde sa lokalne zhromazduje viac ludi /naposledy zelezna studnicka a zastreleny pes/.. typicky priklad BA lesopark a potom po republike este zopar miest. Ta pravdepodobnost nie je nijak velka, samozrejme. Ale .. pokial si este ako tak pamatam, tak tato tema vobec nevznikala z takehoto dovodu.
Ak mas pocit, ze tomu tak nie je, nikto ti to neberie, len si uz uvedom, ze jedna vec je nazor a druha vec su fakty
Co sa tyka pravdepodobnosti ... s polovnikom na cykloture malo kedy, velmi malokedy mozes mat problem. To je fakt. Pokial budes jazdit v beznom case /cez den a vikend/ a bezne trasy /cyklotrasy/. V opacnom pripade sa ti pravdepodobnost zvysi. Niekedy velmi vysoko
Nabehane a najazdene mozes mat vela, to ti nikto neberie. Zabudas ale na jeden drobny, malicky, skoro zanedbatelny problem. Aj ked budes mat najazdene 10x viac ako bezny mtbiker, ktori tu prispieva, skusenosti ludi o ktorych sa neustale dozvedame bude dohromady radovo viac