Ale ja suhlasim s andreee, aj ked asi trocha inak ako to myslel - pride mi to, ze v tom clanku sa na konci pomerne nasilu snazia ukazat, ze polovnici su vlastne tiez fajn, akurat v tom istom odstavci polovnik priznava ako striela v noci lisky jednu za druhou nalakane na vnutrnosti, dve vety nato sa dusuje aky je cestny a "nikdy by by nestrielal zver pri krmelci". Neskor v komentoch je dokonca spomenute, ze to co robi je trestne (prikrmovanie masozravcov a vabenie na korist).
Svojim sposobom dokazem pochopit myslenie toho "cloveka", stara skola, jednoducho skodna je skodna, v hlave to ma tak (kedze tak bol urcite vychovany, tradicia), ked hovori o zveri, tak mysli zvierata, ktore mozu byt nejakym sposobom uzitocne pre cloveka (maso, trofej), stavim, sa ze bude mat plno reci o tom ako im pomaha, prikrmuje, stara sa o ne, ale nikdy by to nerobil skutocne nezistne.
Klasicky egoisticky pohlad na svet, clovek je panom tvorstva a musi vykoristovat vsetky tvory naokolo, nie preto, ze to potrebuje, ale preto lebo to tak vzdy bolo a navyse sa nam to paci.