Kategórie
Bike-techA zase raz "kamoši" poľovníci... # horský bicykel # plášte # oprava # cyklotrasy # skúsenosti # diskusia # jazda v teréne # defekt
Kedze nejaky pri.ebany polovnik - typujem podnikatel, ktory si kupil polovny listok, drahu pusku a OFF ROAD (normalny, riadny lesnik by to nespravil) ohrozil moj zivot odkazujem im tam, ze ked niekedy niekoho prichytim pri tom, ako tam dava taketo "pasce" strcim mu jeho vlastnu pusku cez anal az do krku a stlacim spust!
savings Continental Double Fighter III 26x1.9" plášť, drôt, reflex
15,69 €
savings
MOC 31,90 €
savings Schwalbe Rapid Rob 26x2.25" plášť, drôt, biely pás
14,69 €
savings
MOC 24,99 €
Akcia -6% Continental Mountain King III 26x2.3" Performance plášť, TLR, kevlar
28,99 €
-6%
MOC 41,99 €
savings Schwalbe SMART SAM 26x2.25" Performance Addix plášť, drôt
17,59 €
savings
MOC 31,99 €
savings Schwalbe ROCKET RON 26x2,25" Performance Addix E-25, plášť, TLR, kevlar
22,99 €
savings
MOC 44,99 €
savings Schwalbe Nobby Nic 26x2.25" Performance plášť, drôt
17,99 €
savings
MOC 31,99 €
savings Schwalbe Tough Tom 26x2.25" Active K-Guard plášť, drôt
11,79 €
savings
MOC 24,99 €
Akcia -21% Continental Cross King 26x2.2" ProTection plášť, TLR, kevlar
44,99 €
-21%
MOC 74,99 €
savings Schwalbe 20x1,50-2,40" duša, galuskový ventil 40 mm
5,39 €
savings
MOC 9,99 €
-10% Continental Compact 16 Wide 16x1.9 - 16x2.5" duša, autoventil 34 mm
od 5,29 €
-10%
MOC 8,99 €
To zabijanie je sice ociernovane ale je potrebne (samozrejme regulovane). "zabi bobra, zachranis strom"
Proste človek to chce mať vyriešené hneď, pričom dĺžka ľudského života je z hľadiska mnohých prírodných procesov zanedbateľná.
zdroje su vycerpatelne kazdy dychame atd. a svojim zivotom zanechavame tzv ekologicku stopu,jete maso ? kvoli vam niekto to zviera zabije a casto za omnoho horsich podmienok ,ako maju tie divozijuce... najvacsia iluzia cloveka je nevinnost...keby sme sli do dosledkov ...aj rastliny su zive a citia atd....uz len svojou existenciou miname zdroje...
clovek co zabije zviera zotne strom atd. moze mat prirodu rad,vie z nej cerpat, ale pokial si uvedomuje ,ze je len jej sucastou a od nej zavisly...precitajte si jacka londona ,alebo "z polovnickej kapsy...mozno trochu porozumiete takemu cloveku...lahko je odsudit na zaklade povrchneho pohladu ,tak ako aj niektori z nich odsudzuju nas ...ludia robia rozne veci a vsetky robia "LEN ludia" ,ako ja a vy ,tak sa treba na vsetko trosku triezvo divat a nehladat vsade co mne nevyhovuje nieco zle a nenormalne...
podotykam ,nie som polovnik ani nepracujem v suvisiacej sfere...len si uvedomujem ze "do jaskyne" sa mi uz nechce ,ale bez prirody tiez nechcem a nedokazem zit ...
http://play.iprima.cz/vinari/vinari-14
Presne tak. Vidim to vsade, kam sa v lese pohnem. Ale nebyvalo to tak, zacalo to takto narastat niekedy od roku 2007. Co je ale zaujimave, ze v zakone je explicitne (ak som to dobre precital) napisane, ze zver sa nesmie prikrmovat, okrem vynimky extra velkej zimy (vela snehu a dlho). Ale raz mi to niekto vysvetloval, ze zacne jeden v revire .. nanosi zradlo, zacne mu tam chodit zver, susedny revir je potom chudobny na zver, tak zacne aj ten krmit a uz to ide. Prenajom polovnych revirov je ta pociatocna zloba.
Potom si povedia, ze su Lovci.
V telke som pozeral dokument z alp kde lesnik cca 14 dni sledoval cez spektiv stado , vyselektoval kus nevhodny na chov a potom prisiel s lovcom. Lesnik monitoroval cez dalekohlad, urcil vyselektovany kus a nez sa lovcovi podarilo strelit stado nieco vyplasilo a bol koniec, vlastne ho potom dostali inokedy ale toto ja povazujem za lov.
Lenze u nas nemame alpy, zato mame nenazranych "lovcov" co kludne daju dole chovny kus lebo prave isiel okolo.
raz sa im Slovensko ponuklo, ze im nejake moze dat zadarmo, lebo ich mame premnozene, a rakusaci nas vysmiali ze ci nam uplne nej*be
Tá ich lenivosť prišla podľa mňa najmä s tým ako má každý ten terénny vrak, ľahšie tým aj vozia to krmivo a ešte im to umožnilo aj viac pytliačiť. kedysi keď niečo strelili, tak sa potrebovali viacerí zorganizovať aby to odniesli, dnes si to sám strelí, autom príde až k tomu, ak sa nedá tak si to na navijaku pritiahne a je samostatný, takže nikto o ňom ani nevie a nemusí nič hlásiť hospodárovi.
Ale akosi tam chybaju stromy. Je to cele jedna velka holina