Kategórie
Bike-techAké hodinky majú bajkeri? # recenzie # výbava # doplnky # hodinky # značky # skúsenosti # diskusia # elektronika
Výpredaj -12% Garmin fenix 8 - 47 mm Solar Sapphire hodinky, Carbon Gray DLC Titanium/ black/pebble gray band
989 €
-12%
MOC 1 129 €
Akcia -10% Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition hodinky, Coyote Tan
406 €
-10%
MOC 499 €
-10% Garmin Instinct E - 45 mm hodinky, electric lime/electric lime (LE)
274 €
-10%
MOC 305 €
v podstate bezudrzbove, solarne napajanie, radiovo riadene
čím viac číslic ,tým viac adidas
v podstate bezudrzbove, solarne napajanie, radiovo riadene
Funguje to solárne napájanie spoľahlivo? Celkom ma to zaujalo, rádiove nastavovanie tiež. Uvažoval som nad Vostok Expedition North Pole Automatic, ale takéto niečo by mi sedelo ešte viac. Žiadne špekulovanie s nastavovaním.
su to uz moje tretie vostoky...predtym som mal gaz14limo v roznych farbach ale na nich mi vadilo ze niesu vodotesne...tieto mam uz vyse roka a bez problemov...predtym boli aj citizeny len na nich mi zas vadilo ze niesu mechaniky
polo: maju cca 15mm na vysku, len sklo je hrube 4mm aby to vydrzalo tlaky vo vode...
chcem si zadovazit este jedny take civilnejsie hodinky a prave preto ze som spokojny s tymito G-shockmi tak uvazujem nad radou edifice tiez s radiovym riadenim a solarom
... teraz som vsak nalomeny na tie vostky, automatika tritiove osvetlenie, chyba mi uz len ocelovy remienok
milos21; prave to je ta krasa, vsetko je uz dnes digitalne a ten analog ma svoje caro a pri troche cviku uz nad tymi ciarkami ani neuvazujes a presne vies kolka bije
balenie vo vodotesnom boxe (vodotesnosť boxu-10 ATM
A preto mam uz 13 rokov tieto poctive mechaniky
Na turistiku potom este Suunto X6HR.