pouzivam naslapy,pre efektinejsie slapanie,jednoducho sa zacvaknem a som ako prirasteny s bikom,uz by som SPD nevymenil,mozno by som si skusil "egg beaters" od Crankbrothers.Mojej neznejsej polovicke som SPDcka tiez nainstaloval a hoci to ma nastavene na lahko,este trochu hundre ze nevie vybrat nohu niekedy,podla mna je to o zvyku...
Samozrejme, že nášľapy. Tiež by som nemenil.
Používam Cranky Candy...ale nie som spokojný. Som ich kúpil iba kvôli designu a váhe Šimaňácke boli oveľa lepšie.
Takže warzone, o nič si neprišiel.
Ja mam pozicane starucke Shimano M505 aby som za zatial naucil na tom jazdit a nepadal na novom bajku ..na nom budu spd 520ky.
Btw: stale mam docela strach ked mam nohy pripnute a idem dole po technickych /strme-korene-kamene/ serpentinach a podomnou stometrovi zráz
ozaj, ked som uz daval otazku, tak som nenapisal co mam ja crancky mallet c. uz verim tomu, ze ked si to clovek kupi, tak sa musi par krat vysypat. prvy krat hned u kamosa, ked som siel po neho. pekne pred jeho barakom, odopol som jednu nohu, ale co cert nechcel, drbol som na druhu stranu a druhy krat vcera pri zjazde, zakruta, nevidel som za nu, a tam taka pekna klada cez chodnik... nuz, som zabrzdil, a padol som jak spileny smrek zabavnejsie bolo, ked sa kamos na mna pozeral, a ja som sa zo zeme nevedel ani postavit. ale padnut v lese je ok, ale v meste na chodnik, to boli. inak je to celkom zaujimava vec. sice si na to clovek musi zvyknut, ale pri zjazde aspon nohy nelietaju a hore kopcom sa mi o malicko lepsie slape.
Už 11. rok SPD.. myslím, že prvé boli nejaké 525 alebo podobné číslo od shimana.. momentálne mám 505 s novým bajkom, ale plánujem na novú sezónu Exustar PM25-SL.. (250g, no nekúp to)
Ja mám 520, uplna spokojnosť, nikdy nezabudnem na svoje prvé SPD, namontoval som si ich na bicykel u nás doma v obývačke, to som ešte netušil ako sa vobec nastavuje predpetie a ani ktorým smerom sa vycvakávaju, tak som našlapol a krasne som sa zdrbal v obývačke na stôl plný žrádla a pitia
...boli vianoce....
Ja mam samozrejme naslapne, asi pred rokom som na nich presiel z klasickych. Na klasicke by som sa uz nevratil, aj ked tieto sa tazsie otacaju. Rad by som mal nejake s priemyselnymi loziskami.
Teraz mam Wellgo wpd-823:...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
M520 a M540 sa podstatne lahšie udržujú ako M505.
Používam Cranky Candy...ale nie som spokojný. Som ich kúpil iba kvôli designu a váhe
Takže warzone, o nič si neprišiel.
Btw: stale mam docela strach ked mam nohy pripnute a idem dole po technickych /strme-korene-kamene/ serpentinach a podomnou stometrovi zráz
dtto
bez toho to nie je ono, mal som privykacie obdobie, ked boli nastavene na lahsie vypinanie, ked neboli naslapy, tak som mal aspon kosiky
...boli vianoce....
Teraz mam Wellgo wpd-823:...