Alebo - nakúp nejaké "čtivo" o tematike, časáčik, knižku...požičaj si alebo kúp bajk s príslušenstvom, nájdi najprv ľahší dolekopec a jazdi, jazdi, jazdi...skúšaj, a možno časom vo svojom okolí splašíš podobnú krvnú skupinu. Držím palce!
A keby si bol z BA-zájdi si do Karpát nad Železnú studničku...nájdi dolekopec a tam už identifikuješ DHjazdcov.Aj nad Rotundou (tam, kde sú kozy a bufety) sa niekedy spúšťajú.
Caute chcel by som sa naucit jazdit DH a tak by som vas chcel poprosit o nejake rady ako mam zacat a tak dakujem.
toto cele je zaciatok konca
"...naucit sa jazdit DH..." najprv si sprav oobciansky ,nech ta mozu identifikovat, potom sa nauc jazdit na bicykli a mozno sa rokmi dostanes aj k DH, ak medzitym nepridu zase na trh Pogy alebo Tamagoci
ja neviem ci len ja mam taky pocit ze pre decka ze DH a FR stava hlavne modnou zalezitostou ked vidia v obchode tie DH/FR motorky lebo to pre nich vyzera cooool.
potom ked zistia ze treba slapat aj do kopca lebo u nas to nie je ako v AT,Fr,DE,CH kde su lanovky a bikeparky ovela viac rozsirene ze to nie je az take coool
nehovoriac o preceneni svojich moznosti a prvom pobyte v nemocnici po padoch
Ja by som jeho záujem neznevažovala - veď šport je pre teenagera to najlepšie, čo sa mu môže stať. A možno bude húževnatejší ako my seeetci dokopy. Nech sa len zaujíma! Stále lepšie, keď sa mládež zaujíma o bicykel ako o nejaké lotroviny...Koľko stretávam pripitých teenagerov so svetáckymi rečami a zhuleným pohľadom....nie je fajn radšej stretnúť mladého na biku? Nech len skúša, za to nič nedá, maximálne ho to prejde. Ja mu drží palce.
nepatrí to síce do tejto témy, ale DH pretek je úplne o niečom inom ako napr. nejaký pohár na ceste...v prvom rade tam ide väčšine ľudí o zábavu a pojazdenie a čerešničkou je samotný pretek...a funguje to...v tomto je DH scéna špecifická a myslím, že ostatné disciplíny jej to môžu závidieť...a kecy o zhulení a neviem čom ešte sú bludy...ak je zábava tak sa pije, ale to isté môžeš robiť aj doma a nikto ťa neodsudzuje...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pre zaciatok by si si mohol zmenit ten rasisticky nick...
odkiaľ si? skontaktuj sa s jazdcami v tvojom okolí a začni s nimi...
A keby si bol z BA-zájdi si do Karpát nad Železnú studničku...nájdi dolekopec a tam už identifikuješ DHjazdcov.Aj nad Rotundou (tam, kde sú kozy a bufety) sa niekedy spúšťajú.
toto cele je zaciatok konca
"...naucit sa jazdit DH..." najprv si sprav oobciansky ,nech ta mozu identifikovat, potom sa nauc jazdit na bicykli a mozno sa rokmi dostanes aj k DH, ak medzitym nepridu zase na trh Pogy alebo Tamagoci
Suhlas
a mozno sa rokmi dostane nielen k DH ale aj do KDH
potom ked zistia ze treba slapat aj do kopca lebo u nas to nie je ako v AT,Fr,DE,CH kde su lanovky a bikeparky ovela viac rozsirene ze to nie je az take coool
nehovoriac o preceneni svojich moznosti a prvom pobyte v nemocnici po padoch
mam Kamosa co sa venuje cyklistike cesta a XC
zvykne hovorit ze niektorych DH jazdcov nechape - kde cestny cyklista venuje po preteku priestor regeneracii - spanok,strava, masaz atd
tak niektori DH jazdci sa po preteku poriadne zhulia
osobne si myslim ze nie je daleko od pravdy
Nech sa len učí, možno ešte o ňom budeme počuť. Tak, mladý muž, ja Ti držím palce!
PS: možno by naozaj nezaškodilo trochu pozmeniť nick, je naozaj trochu...no...znevažujúci...