🔥
+723
+725
Co za hudbu pocuvaju bikeri? Aky styl? Punk,rock ... ??
Poradte mi.
Zobraziť celý text
Poradte mi.
Diskusia (13 047)
Podobné témy
poukazy navigate_next Požičovňa Pozri si ponuku bicyklov ale aj inej výbavy a vytvor si online rezerváciu navigate_next
WOLF DOWN - Stray From The Path (OFFICIAL VIDEO)Otvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down
OATHBREAKER "Origin"Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Svffer - ImbalanceOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Cult Of Luna & Julie Christmas - "The Wreck Of S.S Needle" (Official)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Cim dalej tym lepsi.
Ale novy cult of luna idu mimo mna.
Julie sa mi nepacila ani v Made Out of Babies a tu uz vobec nie.
Nemozem si pomoct ale spevacky mna moc neberu a skor sa im vyhybam obrovskym oblukom.
Iba zopar co ma zaujme.
A k post metalu celkovo mi skor pasuju taketo polohy zenskeho spevu.
amber - kings like usOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Open Code & Adam Capek - I Have Tried (Blue Motion Remix)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
DARK TRANQUILLITY - Misery's Crown (OFFICIAL VIDEO)Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
priprava na nedelny koncert v BA
Open Code & Adam Capek som sem uz daval, dokonca, ked som to chcel lajknut, tak zevraj nemozem hodnotit vlastne prispevky
mna v poslednom case zaujal novy Fallgrapp (Vietor) a tato pekna montrealcanka
http://www.doba.sk/2017/03/20/exoticky-zvuk-slovenske-texty-fallgrapp-vydava-ocakavany-druhy-album-hmle/
Marie Davidson - Insomnie (from Un Autre Voyage LP)Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
toto skusim prekusnut mojou oblubenou pesnickou o zivote jestli se ti chceOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
J.A.R.: Když ti před Moskvou dojde pervitinOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
DAVOVA PSYCHOZA - Epitaf pre BohaOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Slipknot - Skeptic [Lyrics Video]Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
FM-84 - Running In The Night (feat. Ollie Wride) - [OFFICIAL MUSIC VIDEO]Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Trivium - Brave This Storm (AUDIO)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Shao - Sensi (edit) [TRESOR291]Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down