Nie som najväčším fanúšikom DM zrovna, no sú veci na svete, ktoré by som zažiť chcel...a to rozhodne je koncert DM Depeche Mode - enjoy the silence (Barcelona 2010)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
A ešte jeden nákladík od starších pánov. Na to aký je Tom Araya už šedivý, tak ide riadne SLAYER - Repentless (OFFICIAL MUSIC VIDEO)Otvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
110mat110 Skoč do Domu kultúry v Považskej Bystrici v sobotu, nejaký metalcore sa tam nájde. Alebo na Jahodnú, tiež v sobotu, pri štarte strednej+dlhej maratónskej trate ti zahrajú AC/DC a v cieli bude nejaký etno music koncert ...
A ešte jeden nákladík od starších pánov. Na to aký je Tom Araya už šedivý, tak ide riadne SLAYER - Repentless (OFFICIAL MUSIC VIDEO)Otvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
videl som ho 10r dozadu a to este nebol strieborný
nebol niekto teraz v BA na koncerte?
Ostatné dva dni si pospevujem túto pesničku. Dokonca aj v lese. Len dúfam, že ma nikto nepočul. Fearless - Cyndi Lauper HQOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
niečo pre gitaristov - 3x to isté
Dr Viossy Ludwig van Beethoven - Moonlight Sonata - 3rd Movement for electric guitarOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Tina Ludwig van Beethoven - Moonlight Sonata ( 3rd Movement ) Tina S CoverOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
A spolu DUO Dr Viossy & Tina S - Ludwig van Beethoven "Moonlight Sonata" ( 3rd Movement )Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chris Rea "You Can Go Your Own Way"Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Depeche Mode - enjoy the silence (Barcelona 2010)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
soundphreakers - forever
https://soundcloud.com/the-soundphreakers/forever
Foolk - CMYK
https://www.youtube.com/watch?v=InOJmq5MbPU
ennio
soundphreakers - forever je kvalitka, aj som to sem chcel hodit
moje tri najoblubenejsie od FVLCRVMa. (Inak od NVMERI a ani THE UNIQUES ma tusim nic nejako extra nezaujalo)
FVLCRVM - Gospel of JukeOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
toto sem uz daval yankoo, pamatam si
FVLCRVM - Pink!Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
FVLCRVM - That's The Way It IsOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Improvisation on organ in church PANNA MARIE SNĚŽNÁ in town Olomouc-Czech republicOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
https://www.youtube.com/watch?v=x4yxoHwNzEE
SLAYER - Repentless (OFFICIAL MUSIC VIDEO)Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
lebo aj morava je vlastne atlanta a ten pravý trap house stojí vedla krčmy a za ním je vinič a pár sliepok
SLAYER - Repentless (OFFICIAL MUSIC VIDEO)Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
videl som ho 10r dozadu a to este nebol strieborný
nebol niekto teraz v BA na koncerte?
Khatchadour Tankian - Bari Arakeel - Featuring Serj TankianOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
System Of A Down - Chop Suey!Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Fearless - Cyndi Lauper HQOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Dr Viossy
Ludwig van Beethoven - Moonlight Sonata - 3rd Movement for electric guitarOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Tina
Ludwig van Beethoven - Moonlight Sonata ( 3rd Movement ) Tina S CoverOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A spolu
DUO Dr Viossy & Tina S - Ludwig van Beethoven "Moonlight Sonata" ( 3rd Movement )Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
pekne im to vyšlo 5:32-5:40