planujem si kupit notebook, a zaujal ma tento http://www.alza.sk/asus-eee-pc-904-cerny-black-d98695.htm asus eee-potreboval by som ho asi tak na internet a obcas si zahrat nejaku tu hru-hlavny dvovod ten internet. do pocitacov sa moc nevyznam tak neviem ci ten procesor bude postacovat, a neviem ci v nom je dvd mechanika?(da sa kupit aj na usb-to viem) vydrz baterky ma ani tak nezaujima. ak mate nejake skusenosti tak sem s nimi. dakujem
ako plnohodnotny comp je to jujovina.. a na hry toboz..
sice ho planujem kupit aj ja ale 901.. cisto koli mobilite a hlavne 901 ma aj BT co na vacsine tychto 9" chyba.. mobil ako modem+toto sa mi javi pre mna ako idealne riesenie na net na cestach..
no hry na tom rozbehnes len tie starsie ziadne azzraky sa nedaju cakat...ak ces mobilny notebook a nespada ti do uvahy ziaden vetsi tak si si wybral dobre, ale ak ces nieco an com sa ce zahrat a newadil by ti wetsi moniotr prihod si par tisic a kup 15,4palcovy notebook a ten ti da vetsi vykona lepsiu priehladnost na nete...
a najlacnejšie s neintegrovanou GK som našiel http://www.alza.sk/SK/msi-ex600x-413cz-d97871.htm 15 126,-
MSI EX600X-413CZ
3GB RAM
Intel Pentium Dual-Core Mobile T2370 s frekvenciou 1,73 GHz
NVIDIA GeForce 8400M s 256 MB vlastnej pamäte
160 GB, 5400 RPM
pokial sa chceš aj niečo zahrať tak je lepšia neintegrovana.... z integrovanych graf. kariet by som bral AMD 3200 to je asi najrýchlejšia poprípade slabšiu intelácku x3100.
ten asus čo si teraz pridal ponúka za svoju cenu velmi pekný výkon ....
mne tu nejde o prenosnost, ale o to ze ho bude mat v izbe a nechcem aby zaberal nejako vela miesta, takze notebook. len som chcel vediet ci ten asus nieje slaby. nevadi vyriesim to asi inac. videl som ho aj nazivo ale ten co som dal link je iny (lepsi)
taakze...ja osobne zasavam nazor, ze pokial nechces pocitac prenasat tak je notebook sprostost. desktop zabera vela miesta? mozno aj mas pravdu ale...
bednu si supnes na zem dede pod stol alebo vedla stola cize tu najvacsi cast compu mas prec
lcd monitor zabera na stole fakt minimum miesta a kalvesnicu a mys odlozis dade na bednu napr ak ti bude vadit na stole.
ked si zoberes notebook a plochu ktoru zabera na stole tak je to podla mna ovela viac ako pri desktope okrem toho pokial pracujes na pc castejsie tak sa nevyhnes pripojenu plnohodnotnej klavesnice (hlavne ak pomerne vela pises) a to je zase dalsi priestor naviac...nehovoriac o tom, ze na booku mas mensi monitor.
dalsia vyhoda ktoru vidim v desktope je to, ze je v porovnatelnej konfiguracii podstatne lacnejsi ako book...cize bud si mozes dovolit nieco vykonnejsie alebo usetris peniaze ktore mozes minut niekde inde a rozumnejsie
a este...ked sa dakedy v buducnosti rozhodnes svoj komp vylepsit (alebo sa ti niaka suciastka pokazi) tak budes rad ked budes mat klasicky desktop a nie book
book je primarne urceny na to aby bol lahko prenasatelny samozrejme. voci lacnym bookom (do tych 20-25tis) mam jednu zasadnu vyhradu a to to, ze nie su stavane na dennodenne prenasanie (samozrejme nevravim tu o minibookoch typu eee - to je z ineho sudka)...tieto booky by som tak odporucil niekomu ktoje napr na intraku a potrebuje ist raz do tyzdna domov a chce si book zobrat.
ja mam iba mogbug a som spokojny, dokonca ani klavesnicu nepripajam, iba myšidlo deckotop by som uz necel, kedine tak iMac 24"
pche, hnusne nahryznute jablka, mam z nich mindraky. hlavne ich hrozne ovladanie... vsetci tvrdia aka je to super haluz vec, ale updatuje sa to viac nez okna, a tie nechcu pri update restartovat os... a nie, nie som ten apple teoretik, denno denne za tym sedim. aj toto cmaram na mac mini. btw. kolega mi akurat vcera ukazoval ako sa z neho vyberaju cd... proste nechcelo ist von, tak po nom ***** a uz je vonka...
a co sa tyka apple notebookov, je to skvely dokaz toho, ze za dizajn sa plati, lebo nie je problem zohnat notebook lepsich parametrov od hp/toshiba/ibm/dell za cenu o 40-50% nizsiu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sice ho planujem kupit aj ja ale 901.. cisto koli mobilite a hlavne 901 ma aj BT co na vacsine tychto 9" chyba.. mobil ako modem+toto sa mi javi pre mna ako idealne riesenie na net na cestach..
bonecrasher : btw .. doba 16GB klucov je uz davno za nami.. niekto zaspal dobu
operačný systém Linux (možnosť instalácie WINXP)
čipset Intel NG82910GMLE/NH82801FBM
pamäť 512 MB DDR2 400 MHz
LCD displej 7" širokouhlý, 800 × 480
grafická karta integrovaná, Intel 910GMLE Express
pevný disk 4GB flash disk) sa zapne rychlejsie ako HP 2133 Mini-Note (Instalovaný procesor: VIA C7-M 1.2 GHz
RAM (MB): 1024GB DDR2-667 (1x1024)
HDD (GB): 120 (Toshiba MK1246GSX, SATA, 5400 rpm, 8 MB cache)
video: http://www.youtube.com/watch?v=pQn0fuXZiU0
a eee 904 je skoro rovnaka ako 900
Mozno by si mal pozret po necom http://isso.ekatalog.biz/zbozi/asus-f5z-15-4-ql62-dvdrw-250g5-3g-w-b-vhp/detail.aspx?p=z:134821
Modrý DELL STUDIO 1535 ATI za 21 600 Sk (716,99 €)
15,4" WXGA, DC T2390 1.86GHz, 250G5, 3GB, ATI, BT, webcam, VHP
Výkonný model s 3GB RAM a neintegrovanou grafickou kartou
+ ISSO Darček: 8GB USB kľúč ZADARMO
• Windows Vista Home Premium
• 15,4'' WXGA Truelife displej
• Intel Dual Core T2390 (1.86GHz, 533MHz, 1MB)
• 3GB 667MHz DDR2 SDRAM
• HDD 250GB 5400 rpm SATA
• grafická karta ATI Radeon HD3450 256MB
• optická mechanika DVD+/-RW
• 2MPx webkamera
• Dell 370 Bluetooth Card ROW, Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card
• ExpressCard slot, Consumer IR
• 4xUSB 2.0, HDMI, VGA video, RJ45, IEEE 1394 port
• audio line-in, line out, Mic-in
• 6-článková baterka Li-Ion
http://www.datacomp.sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=23902
HP Compaq 6735s taška, optická myš ZDARMA 14600,-
CPU 2GHz AMD
integrovanou rýchlou HD3200
250 GB SATA (5400 rpm)
2048MB DDR II 800 (1024MB x 2)
a najlacnejšie s neintegrovanou GK som našiel
http://www.alza.sk/SK/msi-ex600x-413cz-d97871.htm 15 126,-
MSI EX600X-413CZ
3GB RAM
Intel Pentium Dual-Core Mobile T2370 s frekvenciou 1,73 GHz
NVIDIA GeForce 8400M s 256 MB vlastnej pamäte
160 GB, 5400 RPM
TO MSI má fakt dobru cenu
ten asus čo si teraz pridal ponúka za svoju cenu velmi pekný výkon ....
taakze...ja osobne zasavam nazor, ze pokial nechces pocitac prenasat tak je notebook sprostost. desktop zabera vela miesta? mozno aj mas pravdu ale...
bednu si supnes na zem dede pod stol alebo vedla stola cize tu najvacsi cast compu mas prec
lcd monitor zabera na stole fakt minimum miesta a kalvesnicu a mys odlozis dade na bednu napr ak ti bude vadit na stole.
ked si zoberes notebook a plochu ktoru zabera na stole tak je to podla mna ovela viac ako pri desktope
dalsia vyhoda ktoru vidim v desktope je to, ze je v porovnatelnej konfiguracii podstatne lacnejsi ako book...cize bud si mozes dovolit nieco vykonnejsie alebo usetris peniaze ktore mozes minut niekde inde a rozumnejsie
a este...ked sa dakedy v buducnosti rozhodnes svoj komp vylepsit (alebo sa ti niaka suciastka pokazi) tak budes rad ked budes mat klasicky desktop a nie book
book je primarne urceny na to aby bol lahko prenasatelny samozrejme. voci lacnym bookom (do tych 20-25tis) mam jednu zasadnu vyhradu a to to, ze nie su stavane na dennodenne prenasanie (samozrejme nevravim tu o minibookoch typu eee - to je z ineho sudka)...tieto booky by som tak odporucil niekomu ktoje napr na intraku a potrebuje ist raz do tyzdna domov a chce si book zobrat.
pche, hnusne nahryznute jablka, mam z nich mindraky. hlavne ich hrozne ovladanie... vsetci tvrdia aka je to super haluz vec, ale updatuje sa to viac nez okna, a tie nechcu pri update restartovat os...
a co sa tyka apple notebookov, je to skvely dokaz toho, ze za dizajn sa plati, lebo nie je problem zohnat notebook lepsich parametrov od hp/toshiba/ibm/dell za cenu o 40-50% nizsiu...