Pri stupani na kolibu mi padla retaz a kedze som v tej chvili tlacil na lavej strane do pedalu, tak som druzgol rovno pod terenak o vahe cca 2 tony. Stihol som uhnut s hlavou a trupom,ale presiel mi cez zohnutu nohu. Vodic volal zachranku, dosla po pol hodine. Rentgenovali mi nohu a zistili, co nik z lekarov nechape, ze sa mi noha nezlomila ani nerozstiepila. Pravdepodobne to svaly ustali cele. Uvidime, co zajtra povie lekar na kontrole. Drzte palce. Nechce sa mi sezonu presediet za mtbiker.sk.
ozaj a preslo ti len jednym kolesom, ci oboma? mozno si mal stastie, ze to bolo prave take auto, nieco s uzsimi pneumatikami by ti nohu podla mna dochrumalo viac...
Auto mi preslo jednym kolesom (prednym) po nohe v oblasti za kolenom. Bolelo to a teraz to je spuchnute, len dufam, ze menisky budu ok a nepojde mi voda do kolena. Dakujem za podporu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
všetko dobréééééé
respekta a vela stastia
neskajsia vec co sa mi stala celkom cool
Auto má 4 kolesá, na ktoré sa tá sila rozloží.
Iba jedným, ale keď šofér zistil, že niečo prešiel tak zacúval aby videl čo a prešiel mu po nohe druhýkrát
Sorry za čierny humor. Želám skoré uzdravenie.