bicykel skladujem z bezpecnostnych dovodov v byte na chodbe, no nie vsetkym clenom domacnosti vonia(ved to poznate:) ) Nemate dajaku prakticku skusenost ako to zneutralizovat? Nerobim si srandu
Bol som očuchať svoj bajk... vonia za olejom na reťaz, inak necítim nič. Ale je pravda, že keď som ho poumýval a stál v chodbe tak drahej Cyklostar vôbec, ale vôbec nevoňal
prejdi cez také fajné orieškové.. určite sa budeš aj za ušami zalizovať keď to budeš utierať zo spodnej rámovej trubky, sedlovky, sedlovej trubky, sedla, prešmyku atď
ak teda nemyslis smrad od hovien....tak vazne netusim cim by bajk mohol *****t.... tiez som bol ocuchat bajk....visi mi nad stolikom.... olej je citit len ked som asi 20 cm od retaze...a gumovu vonu plastov tiez citit len z blizka...
takze vazne netusim cim by ti mohol *****t bajk????
Mam bike na intraku zaveseny nad postelou. Ked pridem z vyjazdu, tak ho mam motivaciu trochu pretriet handrickou aby mi blato v spanku nepadalo na hlavu. So smradom som ja ani spolubyvajuci nikdy problem nemal. Ked nieco ***** tak pomoze len to vycistit.
hehe no mozno sa o bajk az moc staram kedze mi pokazde pekne vonia skoda ze chalan odvtedy co polozil otazku do tejto temy neprispel takze nevieme ze co za smrad to citi
bicykel skladujem z bezpecnostnych dovodov v byte na chodbe, no nie vsetkym clenom domacnosti vonia(ved to poznate:) ) Nemate dajaku prakticku skusenost ako to zneutralizovat? Nerobim si srandu
Ide aj o to, o akých členov domácnosti ide. Dá sa to napr. riešiť rozvodom. Niekedy stačí aj vražda.
Bicykel je cisty. Olej citit na retazi, olej na piestnici tlmica a na vnutornych nohach vidlice. Asi je citit aj latex v plastoch(kedze pomaly schne) a gumu plasta. Tie pachy chcem neutralizovat, nie clenov domacnosti
a to co mas za zazracny bajk ze je to tak citit....sak normalne by to malo byt citit vazne len ked sa nahnem k bajku...akonahle som od neho pol metra tak nic necitim ( a to mam retaz a prevodniky vo vyske hlavy)
ak je ten bike novy, tak je to mozne citit, plaste casom prestanu *****t, guma vyzreje, sice strati povodne vlastnosti ale prestane *****t ale olej by z tlmicu a vidlice citit nemal, teda urcite nie v takej miere aby to bolo rozoznatelne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takze vazne netusim cim by ti mohol *****t bajk????
teraz bez srandy ja som tiez ziaden bajk co som mal necitil aj ked boli v mensej miestnosti
Ide aj o to, o akých členov domácnosti ide. Dá sa to napr. riešiť rozvodom. Niekedy stačí aj vražda.
práve som skapal..
Inak ked si mal tu talasku tak si take problemy nemal
(keď chceš psa biť, .... atd)