Je to normalne dat bike do vane a cely ho osprchovat???
Shak uz pocas dazda ked sa bikujem a bike po dazdi neutriem ta uz co-to zacne hrdzaviet....a nemam bike z tesca za 2000 korun ale poriadny bike....
posledný komentár: 7. 12. 2025 o 11:00
posledný komentár: 7. 12. 2025 o 11:00
Akurát nesmie byť doma pani spolubývajúca, lebo by sa so mnou okamžite rozviedla. A po vyčistení kola musím dať kúpeľňu do pôvodného stavu.
A si myslíš, že keď ho ospr***** (ale najprv použijem čistič značky cyklostar), tak ho nechám tak? Pekne ho vyutieram do sucha, vyleštím a čo treba premažem. A ešte som nevidel na ňom kúsok hrdze...
nebudem uvadzat ktorych, najlepsie je ked rano stretnem upratovacku a ta sa ma pyta, ze ktore prasa nanosilo tolko blata do kupelky
podotykam, ze ho umyvam v sprche, ktoru ostatni nepouzivaju, lebo tam tecie iba studena voda ...
inak suhlasim s joko, po umyti treba bike pekne namazat a poutierat...
ale ide to tam pekne, vsetko ma clovek poruke a nikam sa neponahlas... v klude si to umyvas
len fakt to cistenie bielej vane je narit
Odteraz si najdem 2-3 hodinky casu, chytim handru a vsetko rucne vyumyvam, na retaz mam vanicka kit atd... Ale uz nikdy vodou oblievat bike, nikdy...
a raz som aj kolesa umyval v novom sprchovacom kute este stastie ze nebol nikto doma
vo vani je to super, pustite si hudbu, mate teplu vodu, regulujete tlak, vsetko je poruke, neprazi slnko na vas (v zime neni zima).. proste neni nad vanu
ej vedro+handra..
To si robis kozy??
inac povedane: to si robis srandu,nie?