Zdravim. Od kedy mam novy bike tak mam bolesti v predlakti, skorej na vonkajsej strane. Pri jazde to uplne strnie a zohnutie ruky je dost bolestive. Mam ja rohy a nepomaha to. Ruku mam mierne pokrcenu pri posede,nie je napnuta. Sedlo mam nastavene tak, ze dolny pedal a na nom je mierne pokrcena noha a sedanka je rovnobezne so zemou.
neviete cim to moze byt?
tym to tiez nebude lebo som to mal aj ked som nemal rohy jedine ze by bolo zle vsetko vecer odfotim ako na tom sedim a ako mam laby. asi to bude najlepsie...
nie mam problemy s bedrovou chrbticou takze skakanie otrasy a beh mam zakazany... ten chrbat tam dole ma boli v zatazi ale to chapem to je asi odpodstatnene...s tym nespravi asi nic nastavenie biku ked to boli cely den. len na tom biku viac hlavne pri zatazi, v relax jazde neboli nejako vyrazne.
uz ma len napada ze svaly su ochabnute tak treba pockat a mozno si zvyknu.
Moja odborná literatúra popisuje zdravotné problémy na cestných bicykloch. Ale takýto som tam nenašiel... Takže v tomto prípade nepomôžem.
Jedine čo ma napadlo, sú tie rozčapené ruky. Ale nie si jediný, čo tak jazdí, na horákoch vlastne skoro všetci, takže to určite nebude tým.
Skús dať kolo do stojana, upevniť tak aby sedlová rúra išla kolmo k zemi (vodováhou nie odhadom!) a potom vodováhou premeraj, či máš obidva konce riadidiel v rovine. Zároveň premeraj, či máš obidva konce riadidiel rovnako vzdialené od ***** sedla. Ale len v takom prípade, keď máš problém len s jednou rukou, nie s obidvomi naraz. Bola tu taká otázka, nenašiel som odpoveď.
ja som mala niečo podobné a neviem presne čím to je...zmizlo to po odstránení rohov a nie...nerobím si srandu, fakt rohy mi nerobili na toto dobre. skús ísť pár jázd bez toho, že by si šahal na rohy a ak to prejde, tak šup dolu s rohmi. tiež som mala kombináciu rohy+lastovičky, možno to pri rovných rajdoch nerobí.
mno,ako som pisal vyssie rohy mam len tyzden a robilo to aj bez nich,skorej som myslel ze to zmizne po obstarani rohov bike je cross a vacsinou je na ceste ale o to ti asi neslo,skorej o nejaky iny posed na cestaku,ze?...
problemy su na oboch rukach rovnake. este teraz ma to boli trosku pri silnom zovreti ruky smerom donutra a to som vcera nikde nebol
skusim to premerat ked najdem tu vodovahu ale asi je na stavbe takze dnes asi ne.zatial dakujem za rady.
musis sa viac zohnut, mas moc prepnute ruky,ruky treba mat v laktoch v uhle nie priamke, hlavny nosnik je chrbat, ruky su na riaditkach len "polozene" aby sa ti nezaplietli do retiazky
ked mas vystrene ruky dostavas razy rovno cez ruku do vsetkych kosti a klbov
ako uz raz pises, ruky zi zvyknu...
doteraz si asi nic nerobil, tak mas problem sa udrzat nad riadidlami
skus dat tomu cas... mozno ti ruky naozaj spevneju a zvyknes si...
podla foto mas nastavene vsetko ok.
mno ja mam asi ten najeky blok a drzim riadidla moc silno aj ked nexcem.nie ze mam oprete ruky ale proste drzim jak svina neivem ako sa toho mam zbavit
keby som viac zohnuty tak ma mozno viac boli chrbat tam kde mam s nim problem. ale teraz to mozno skresluje sak to bolo fotene v kuchyni a 1 nohu nemam na pedali.
osobne si myslim ze tie ruky mam v uhle pocas jazdy. urcite nie su rovno.
hej a mal som maly bike co mal ram 48 a teraz mam 62 takze dost rozdiel.
mam tu blbosticku co sa vola powerball tak krutim a aj nejake zelezo som pozdvihal. casom sa uvidi
lebo tym ze tak tlacim to tych riadidiel tak ma boleli zapestia na zaciatku ale to uz preslo
takze si pravak a furt zdimas powerball a potom ta boli sval, ktory sa upina presne v tych miestach kde mas kruzok
alebo pozeras moc filmov po 22:00 a boli ta laket a riaditka drzis jak 8===o
chce to trening, jazdit, jazdit a najdes si polohu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale mam ich tak ze ich nevidim ked sedim su schovane za gripmi.
kruzok je lokacia bolesti
pri zohnuti ma to boli tam kam ide sipka. zo zadu asi tam niekde kde konci triceps za laktom.
takze to nie je predlaktie ako som pisal
uz ma len napada ze svaly su ochabnute tak treba pockat a mozno si zvyknu.
Jedine čo ma napadlo, sú tie rozčapené ruky. Ale nie si jediný, čo tak jazdí, na horákoch vlastne skoro všetci, takže to určite nebude tým.
Skús dať kolo do stojana, upevniť tak aby sedlová rúra išla kolmo k zemi (vodováhou nie odhadom!) a potom vodováhou premeraj, či máš obidva konce riadidiel v rovine. Zároveň premeraj, či máš obidva konce riadidiel rovnako vzdialené od ***** sedla. Ale len v takom prípade, keď máš problém len s jednou rukou, nie s obidvomi naraz. Bola tu taká otázka, nenašiel som odpoveď.
problemy su na oboch rukach rovnake. este teraz ma to boli trosku pri silnom zovreti ruky smerom donutra a to som vcera nikde nebol
skusim to premerat ked najdem tu vodovahu ale asi je na stavbe takze dnes asi ne.zatial dakujem za rady.
ked mas vystrene ruky dostavas razy rovno cez ruku do vsetkych kosti a klbov
doteraz si asi nic nerobil, tak mas problem sa udrzat nad riadidlami
skus dat tomu cas... mozno ti ruky naozaj spevneju a zvyknes si...
podla foto mas nastavene vsetko ok.
keby som viac zohnuty tak ma mozno viac boli chrbat tam kde mam s nim problem. ale teraz to mozno skresluje sak to bolo fotene v kuchyni a 1 nohu nemam na pedali.
osobne si myslim ze tie ruky mam v uhle pocas jazdy. urcite nie su rovno.
hej a mal som maly bike co mal ram 48 a teraz mam 62 takze dost rozdiel.
mam tu blbosticku co sa vola powerball tak krutim a aj nejake zelezo som pozdvihal. casom sa uvidi
lebo tym ze tak tlacim to tych riadidiel tak ma boleli zapestia na zaciatku ale to uz preslo
alebo pozeras moc filmov po 22:00
chce to trening, jazdit, jazdit a najdes si polohu