Ahojte, sú tu aj nejaké cestné cyklistky? Ja by som si celkom rada vymenila pár názorov čo sa týka cyklistickej módy, ženskej sili a zážitkov z ciest.
Pred rokom som sa dosť začala venovať cestnej cyklistike a nové poznatky vždy privítam. Samozrejme čo sa týka nás, nežnejšieho pohlavia. Keďže v parte sme ja, manžel a svokor
sice na ceste to nebude tak kriticke ale pri MTB neni UV vsetko.. budes rad ked ti sklicka ostanu v okuliaroch cele pri rane konarom, resp pri pade nemas ulomky v oku a podobne.. neprehanal by som to s cenou za 5tis ale zas tiez nie burzaky za 150..
ja vozim BBB uz 4. rokom a pohoda..
O akych ulomkoch to hovoris, take okuliare by som si v zivote na seba nedal !
A v tom je prave dalsia z vyhod Oakley, mozes na ne slapnut, prejst po nich autom nezlomia sa - ani sklo.
Tie BBB mali fotochromaticke, polykarbonatove skla a vysli tusim okolo 80 eur...a boli krasne biele
No za tie peniaze by som na tvojom mieste pozrel vyrobcov a nie obchodnikov.
Pozri take znacky ako Rudy Project, Selev, Bolle (ale ti uz myslim nerobia cyklisticke modely).
ved to je dobre.. ale mas pocit ze okuliare za 10€ u sikmookych ktore sa tvaria ako cyklo vydrzia jednu poriadnu ranu? strasne vela ludi uprednostnuje cenu pred bezpecnostou, ci uz pri okuliaroch alebo helme..
A v tom je prave dalsia z vyhod Oakley, mozes na ne slapnut, prejst po nich autom nezlomia sa - ani sklo.
Nebuď naivný. Mne praskli M-Frame v zadnom vrecku dresu a ani ma neprešlo auto, len som sa v bufete oprel o lavičku. A poškriabané som ich mal tiež statočne. Odolnosťou sú na tom tak ako ostatné značky.
Treba si vybrať také , ktoré ti sedia a z ktorých Ťa nebolí hlava. Pretože práve zakryvenie "skiel" (polykarbonátových zorníkov) a ich vypracovanie je dôležité aby si si vlastne nevšimla, že máš niečo na nose.
Kľudne zabudni na fotochromatické sklá, tie aj tak nefungujú ako by mali (sú pomalé).
Mrkni sa na tieto značky :Bolé, Rudy Project, Briko, Smith, Adidas, Giro, Specialized, Oakley
Nebuď naivný. Mne praskli M-Frame v zadnom vrecku dresu a ani ma neprešlo auto, len som sa v bufete oprel o lavičku. A poškriabané som ich mal tiež statočne. Odolnosťou sú na tom tak ako ostatné značky.
Treba si vybrať také , ktoré ti sedia a z ktorých Ťa nebolí hlava. Pretože práve zakryvenie "skiel" (polykarbonátových zorníkov) a ich vypracovanie je dôležité aby si si vlastne nevšimla, že máš niečo na nose.
Kľudne zabudni na fotochromatické sklá, tie aj tak nefungujú ako by mali (sú pomalé).
Mrkni sa na tieto značky :Bolé, Rudy Project, Briko, Smith, Adidas, Giro, Specialized, Oakley
Opotrebovanie je viac-menej vec starostlivosti. A poznam chalanov ktori Oakley pravidelne odhadzovali pocas zavodu na asfalt a aj balik po nich obcas presiel a v pohode sluzili dobrych par rokov. V tej dobe by som si to so svojimi Rudymi nedovolil.
odkedy som objavil znacky O tak delim tento segment na "Oakley" a "ostatne okuliare"
Maxx, musel si mat veru veeelku smolu ze sa ti podarili M-Framy prasknut len tak vo vrecku dresa.
ja osobne dakujem Ockam za to ze este vidim, ked mi toto leto nedalo auto prednost a ja som trafil jeho prednu masku priamo tvarou a ako prve isli do zrazky Radary...absolutne nic sa im nestalo, iba spodna hrana skla mi tou silou narazu rozsekla vrch lica na tri stichy...mat okuliare co som jazdil predtym, tak ratam ze sa mi pri tom naraze rozlomia a nechcem pomysliet co by sa stalo...
ano, Oakley je drahsia znacka ale pri tych okuliaroch tie peniaze stoja za to...co sa tyka spracovania, materialu, komfortu a hlavne optiky
Oakleye su pre frajirkov, znalci nosia Smithy http://www.smithoptics.com/
tito chlapci vedia ako sa robia poriadne okuliare, ich Elite division dodava napr. pre US army... akurat u nas som ich uz dlhsie nevidel... vcera mi dosli z e-bay novucicke Tresholdy za polovicnu cenu
Môžem jedine súhlasiť s Craobsom. Toľko som špekuloval, vždy sa mi niečo nepáčilo a čo sa mi páčilo, to bolo väčšinou dosť drahé.
Tak som si dal urobiť dresy tu:
prve dresy mame zo slovenskej firmy DEEM. Mam ho uz 3 roky a ziadna vada, akurat technologiou nedokazu spravit pekne syte farby..
od februara vozime dresy aj gate od kalasa a zatial taktiez bez problemov..
cenovo to vychadza okolo 1000-1500 za dres.. grafiku sme mali spracovanu sami, oni to len vyrobili.. robia kludne od kusu akurat cena bude cca o 200 vysia, my sme brali 3ks deem vtedy, 5ks kalas teraz..gate u kalasa taktiez 1000kc s tou najlepsou vlozkou co davali.. kalas ma aj damske strihy a damske vlozky samozrejme (vozi moja slecna, aj ked to je rekreacna vikendova jazda 5x do roka )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja vozim BBB uz 4. rokom a pohoda..
No za tie peniaze by som na tvojom mieste pozrel vyrobcov a nie obchodnikov.
Pozri take znacky ako Rudy Project, Selev, Bolle (ale ti uz myslim nerobia cyklisticke modely).
Ale pozri tie o ktorych som pisal.
ved to je dobre.. ale mas pocit ze okuliare za 10€ u sikmookych ktore sa tvaria ako cyklo vydrzia jednu poriadnu ranu? strasne vela ludi uprednostnuje cenu pred bezpecnostou, ci uz pri okuliaroch alebo helme..
http://eshop.rudyproject.sk/products_pictures/zoom_18-26-12_sportmask_girl_pink.jpg
Trinnity maju ako vzdy vypredaj...
Ale vymeníš.
slnko puk-puk, hmla puk-puk, nocny vyjazd puk-puk?
Opotrebovanie je viac-menej vec starostlivosti. A poznam chalanov ktori Oakley pravidelne odhadzovali pocas zavodu na asfalt a aj balik po nich obcas presiel a v pohode sluzili dobrych par rokov. V tej dobe by som si to so svojimi Rudymi nedovolil.
Maxx, musel si mat veru veeelku smolu ze sa ti podarili M-Framy prasknut len tak vo vrecku dresa.
ja osobne dakujem Ockam za to ze este vidim, ked mi toto leto nedalo auto prednost a ja som trafil jeho prednu masku priamo tvarou a ako prve isli do zrazky Radary...absolutne nic sa im nestalo, iba spodna hrana skla mi tou silou narazu rozsekla vrch lica na tri stichy...mat okuliare co som jazdil predtym, tak ratam ze sa mi pri tom naraze rozlomia a nechcem pomysliet co by sa stalo...
ano, Oakley je drahsia znacka ale pri tych okuliaroch tie peniaze stoja za to...co sa tyka spracovania, materialu, komfortu a hlavne optiky
http://www.smithoptics.com/
tito chlapci vedia ako sa robia poriadne okuliare, ich Elite division dodava napr. pre US army... akurat u nas som ich uz dlhsie nevidel... vcera mi dosli z e-bay novucicke Tresholdy za polovicnu cenu
Máš s tým nejaké pozitívne skúsenosti?
No ja jazdím už druhú sezónu s brílami z kaufíku a zatiaľ všetko OK ale na budúcu sezónu možno zaobstarám niečo nové, žeby: http://www.bikepro.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=895&category_id=31&option=com_virtuemart&Itemid=64
Tak som si dal urobiť dresy tu:
http://cyklodresy.cz/cyklodresy
Poslali mi vzorkovník materiálov a vložiek, potom veľkostnú sadu na vyskúšanie, kvalita perfektná, cena primeraná, veľká spokojnosť.
prve dresy mame zo slovenskej firmy DEEM. Mam ho uz 3 roky a ziadna vada, akurat technologiou nedokazu spravit pekne syte farby..
od februara vozime dresy aj gate od kalasa a zatial taktiez bez problemov..
cenovo to vychadza okolo 1000-1500 za dres.. grafiku sme mali spracovanu sami, oni to len vyrobili.. robia kludne od kusu akurat cena bude cca o 200 vysia, my sme brali 3ks deem vtedy, 5ks kalas teraz..gate u kalasa taktiez 1000kc s tou najlepsou vlozkou co davali.. kalas ma aj damske strihy a damske vlozky samozrejme (vozi moja slecna, aj ked to je rekreacna vikendova jazda 5x do roka