Ahojte, sú tu aj nejaké cestné cyklistky? Ja by som si celkom rada vymenila pár názorov čo sa týka cyklistickej módy, ženskej sili a zážitkov z ciest.
Pred rokom som sa dosť začala venovať cestnej cyklistike a nové poznatky vždy privítam. Samozrejme čo sa týka nás, nežnejšieho pohlavia. Keďže v parte sme ja, manžel a svokor
ako ja nechcem ozaj rypat, ale za takych podmienok ako opisujes ste asi nesli 30-40kmh a prave v takychto a vassich rychlostiach sa ukazuju vlastnosti plasta. ked pojdem pomalsie na 5e Longuse, tak aj ten mi v tych podmienkach bude stacit ... a myslim ze prave o tom sa tu bavime
a mokry asfalt veru nie je niekolkocentrimetrova vrstva vody, ono to vacsinou znamena vodu zmiesanu s tych prachom co bol predtym na ceste a to je myslim horsie
...neberiem oponentné príspevky ako rýpanie, diskutujeme...
...ale myslím, že tešenie z mojich plášťov som myslela úplne ináč, ako bolo poňaté - a potom sme sa do toho celého zamotali. Ale nič to. Budem skúšať ďalej, čo to dokáže (a ja na tom), riziko "ľahnutia" tu je vždy - ale kto sa bojí, nech nejde do lesa...nie?
Tak,tak .. kazdy jazdime inak. Ale este by som spomenul, ked uz sa pretriaslo par nebezpecnych mokro-smyklavych povrchov, za asi najhorsi povazujem biele pasy pre chodcov, take tie tucne namalovane ... a mramorove dlazdice.
pche, mramor je podla mna drsna zalezitost oproti cadicovym "protismykovym" dlazdickam 20x20cm s povrchom v tvare malych polgulôčok...to je za mokra hardcore aj na pesi
nuž mňa švaclo v daždi na afalte i s rocket ronmi ... čo je ale dosť nepríjemné je farba ktorou sa strieka cestné značenie (prechody, plné čiary ...), neviem či som si to začal všímať len tento posledný rok-dva alebo vážne cestári prešli na novú zmes. Jednak sa na tom šmýkam na biku ako za mokra tak i za SUCHA, rovnako ale i na pešo s vibram podrážkami
kedysi legendárny protišmyk na Farských schodoch, teraz k videniu už len v podchode pri mestskej plavárni...kto tam na biku naklopí (alebo len pobehne nie priamym smerom), má istotu, že lahne...
My sme si s muzikom spravili v sobotu nadherny viletik, cca 65 km, Raca-Pezinok-Modra-Vinosady-Dubova-Casta a spat, bolo perfektne. Prevysenie 13%, priemerka 28,4
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a mokry asfalt veru nie je niekolkocentrimetrova vrstva vody, ono to vacsinou znamena vodu zmiesanu s tych prachom co bol predtym na ceste a to je myslim horsie
pri nizkych rychlostiach obutie nezavazi ...
...neberiem oponentné príspevky ako rýpanie, diskutujeme...
...ale myslím, že tešenie z mojich plášťov som myslela úplne ináč, ako bolo poňaté - a potom sme sa do toho celého zamotali.
Ale ďakujem za všetky reakcie.
a.ndrejko: myslis ten cerveny ? este som neskusal
Trošku popršalo,ale inak bolo gúúd.
a opäť ružová slečna s ružovými omotávkami a dlhý blond.
http://www.youtube.com/watch?v=_C6hFo7qyHA
to iste, co aj s nou ....