double správne si podotkol že značkové i keď aj tie sa môžu pokašlať. Keď maš bločik tak by ti to mali vymeniť do dvoch rokoch. O aky menič ide pri G9?
Ty nabehaš 150000km?
Nie som elektrikár , ja som ju len chcel dat opravit chalanom vo firme a tí mi povedali co tam odislo a popritom spalilo dalsie suciastky takže sa to nedalo opravit. Jednalo sa o menic z 220v na 12V. Len ide oto ze napr v tých lacnejších ti môžu dat rovnake ledky no tá druhá čast žiarovky môže byt poskladana s nekvalitných sučiastiek ktore ti po roku môžu odíst. Poprípade kolega ma tie lacnejsie ledky a zacali mu blikat alebo bzucat. Takze chalani mi povedali ,že mám radšej investovat do tých drahších lediek
Inak takto mi pol roka po zaruke odišiel rezistor na programovom module práčky. Oficiálny predajca povedal vymenit modul za 180EUR alebo novú práčku. Náš elektrikar povedal daj mi 50 centov na nový rezistor:) Mat šikovného elektrikára je v dnešnej dobe na nezplatenie:)
Cez web objednane a osobne prevzatie kedze firma sidli v KE. Konecne budem dotahovat podla predpisanych momentov. Cena najlepsia co som nasiel t.j. 23€.
mozno si si mal nastavit spravny moment
tieto kluce maju nevyhodu v tom, ze stupnica nie je farebne odlisena od materialu kluca
// edit : reagoval som na mamator
Dnes nakupny osial asi....v Outdoor guide shope mi padli do oka poltopanky Arcteryx. Tyrkysova goretex vlozka je vyberatelna a je mozne ju napr. vyprat. Uvidime ako budu sluzit. Nekupoval som ich na bike, len na bezne nosenie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aky plast tam pojde ?
ja by som k tomu potreboval aj nahradne nohy
Ty nabehaš 150000km?
Nie som elektrikár , ja som ju len chcel dat opravit chalanom vo firme a tí mi povedali co tam odislo a popritom spalilo dalsie suciastky takže sa to nedalo opravit. Jednalo sa o menic z 220v na 12V. Len ide oto ze napr v tých lacnejších ti môžu dat rovnake ledky no tá druhá čast žiarovky môže byt poskladana s nekvalitných sučiastiek ktore ti po roku môžu odíst. Poprípade kolega ma tie lacnejsie ledky a zacali mu blikat alebo bzucat. Takze chalani mi povedali ,že mám radšej investovat do tých drahších lediek
Inak takto mi pol roka po zaruke odišiel rezistor na programovom module práčky. Oficiálny predajca povedal vymenit modul za 180EUR alebo novú práčku. Náš elektrikar povedal daj mi 50 centov na nový rezistor:) Mat šikovného elektrikára je v dnešnej dobe na nezplatenie:)
A tvoje meno preco na nich? To uz si tam mohol dat aj mobil v pripade odcudzenia.
tieto kluce maju nevyhodu v tom, ze stupnica nie je farebne odlisena od materialu kluca
// edit : reagoval som na mamator
nekupoval som v e-shope