Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-6% Muc-Off Matt Finish Detailer čistiaci/ochranný prostriedok, rozprašovač, 250 ml
10,35 €
-6%
MOC 12,29 €
Weldtite Rapid Ceramic Shield sada, keramická ochrana, 250 ml
23,99 €
MOC 24,99 €
-8% Weldtite Snow Foam Bike Cleaner penový čistič bicykla, 500 ml
10,89 €
-8%
MOC 11,99 €
lebo ja tomu neverim
o tomto sa nemienim handrkovat s nikym,kto nema vysokoskolske vzdelanie v odbore statika,mechanika,materialove inzinierstvo apod
Skoda ze som to nevedelll ..... Nabuduce
kukni napriklad na moj ram Epic - na prvej fotke je vidno tenku hranu, na ktorej drzal cely hlavny stredovy cap. Na druhej fotke je to uz cele vystuzene a toho materialu tam je odost viac.
Ziadny nazor na kvalitu nebol vyhoda bola ze je hookless. ono tychto demolacii na LB ale aj Ibis je na nete neurekom.Proste karbon rafiky na prudke narazy su citlive hlavne na rockgarden. Pretomam aj na zadnom vyssi tlak 2bar.
veď len presunieš magnet tachometra oproti miestu kde to bolo opravované
bobris díki za tip tie 320gramové 29er ráfky som zaradil na zoznam komponentvo na budúce kolesá
o tomto sa nemienim handrkovat s nikym,kto nema vysokoskolske vzdelanie v odbore statika,mechanika,materialove inzinierstvo apod
Ty sa nemienis handrkovat?A kde si nabral,ze ma niekto chut sa tu handrkovat s Tebou?
Skôr by nejaké výsledky dali nejaké deštrukčné / nedeštrukčné metódy skúšania, ale ani nie nie sú stopercentné. Osobne by som jazdil a neriešil moc.
Dávam fotky z netu ... všetko veľkosť L a sadlo to na 90% ... tých 10% je moje brucho
Toto sú tie rukavice? http://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/rukavice/force-ultra-tech-zimne-rukavice-45939.html
-30% Endura Apparel Cleaner a Re-Proofer impregnačný a čistiaci sprej na oblečenie 300ml
9,49 € -30%
MOC 13,59 €