keby aspon tie reklamy nešli od októbra... našťastie TV pozerám minimálne, keď tak si radšej pozriem veci cez net z archívu... u mna vyhráva kofola, nebola to zlá reklama, ale tým že ide hádam aj 10 rokov, je to peklo..
Dnes prišiel balík z mtbikera. Sa tesim ako decko hlavne tomu ruksaku. Najskôr ma nasral zips na komore pre vodný vak ktorý sa úplne zasekava hore, ale ze vraj to je normálne inak batoh vyzerá super. Snáď potom niekedy keď použijem tak spravím nejaké video
Taktiež kufrík brunox vyzerá perfektne
Z Merlin Cycles. Odoslane velmi rychlo, kym to doslo do SR to trvalo 2 tyzdne, ale na to ze to bolo postovne zadarmo so sledovanim sa nestazujem. Boj bol az so Slovenskou postou (ktora sa na dorucovanie kurierom vysrala).
To cierne ma hnusne farby, ale za tu cenu to nejako prezijem. S bikom to bude ladit. V noci.
To sive ma prijemne prekvapilo, je to vlasna znacka Merlin Cycles, vyrobene v IT a je tam aj slovenske vlakno. Prijemne potesilo. Snad potesi aj na biku.
matorsk Nebyt Teba, tak neviem ci ju vobec mame (a detto kamos, ktory objednaval den po mne), takto sme vedeli ze to mame riesit s postou. Po vytelefonovani som musel ist po nu na nejaku postu a tam sa este hadat a natahovat s tetou ktora mi trvdila ze to tam urcite nie je, ze je to omyl a ze ten kod je zly. Som mal pocit ze som v nejakej skrytej kamere .
Na biku som ju zatial nemal, velkost OK (ale vytiahol som tu podlozku z licnej vypchavky, s nou to uz bolo tesnejsie), nesedi uplne najdokonalejsie takto nasucho, ale zda sa OK. Uvidi sa az v terene, kde to dobre vytrasie, ci to bude lepsie ako Fox ktoru mam teraz. Ale snad hej.
Tak to som rad ze som aspon nejako dopomohol k vysledku , ak Ta tlacia boky hore na hlave ako mna su tam take vlepene casti, daj to prec, mne to snimi tiez tak zvlastne sedelo ale po odlepeni uplne super.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
T-Mobile CZ třída na běžkách zakázaná reklamaOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
T-Mobile - vianočná kampaň 2008Otvoriť v novom okne thumb_up-1thumb_down
Vánoční reklama T-Mobile: Chuck Norris - FotorámečekOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Taktiež kufrík brunox vyzerá perfektne
Bade drziak na stenu, môžeš Bike zavesiť za koleso. To som dcere na Bike kúpil nech sa jej to nevala pozemi
napodobne, mam 10l XC a zabudam ze ho mam na chrbate.
To cierne ma hnusne farby, ale za tu cenu to nejako prezijem. S bikom to bude ladit. V noci.
To sive ma prijemne prekvapilo, je to vlasna znacka Merlin Cycles, vyrobene v IT a je tam aj slovenske vlakno. Prijemne potesilo. Snad potesi aj na biku.
Na biku som ju zatial nemal, velkost OK (ale vytiahol som tu podlozku z licnej vypchavky, s nou to uz bolo tesnejsie), nesedi uplne najdokonalejsie takto nasucho, ale zda sa OK. Uvidi sa az v terene, kde to dobre vytrasie, ci to bude lepsie ako Fox ktoru mam teraz. Ale snad hej.
Macka ma neznamy povod a bola uz pouzivana.