Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-18% Weldtite Dirtwash spray čistič brzdových kotúčov, 250 ml
7,39 €
-18%
MOC 9,29 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
Vyse pol roka mi vrtalo v hlave, ze by asi nebolo zle mat tuna v KE aj MTBcko... az som sa definitivne rozhodla urobit si radost na narodeniny. Volba padla na akciovu Demu, akurat som riesila dilemu 29/27,5.
Spravila si dobre ze si si vybrala 29
Veru v okoli KE je toho vela co jazdit. IMHO bude cesta o chvilu uz len doplnok k MTB
Tiez som planoval kupit tie cinske platnicky na odporucanie kamarata, no po 3 dnoch mi pisal, ze koli nim napraskal do stromu, chvalabohu mal len modriny a kus oskrety, na prednej brzde mu odtrhlo brzdnu zmes od kovovej zakladne v ten najhorsi moment, tak potom vravel ze nikdy viac, usetrit par € na najdolezitejsom mieste zato nestoji.
Napr. s tymito mam dobre skusenosti http://www.ebay.co.uk/itm/321468409057?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
a tieto (v tomto baleni) http://www.ebay.co.uk/itm/1-Pair-Bike-Bicycle-Cycling-Semi-Metal-Disc-Brake-Pads-for-AVID-X-O-TRIAL-Spring-/141686162368?hash=item20fd2743c0:g:OesAAOSwgQ9V1ZQC tiez.
Veru v okoli KE je toho vela co jazdit. IMHO bude cesta o chvilu uz len doplnok k MTB
... ale nestraš ju . Už ta vidím ako sa dnes "derieš" do lesov . Ale ja si aspoň tu cestu invalidov na pohodu dám
A samo 29-er 👍
mne takto odtrhlo jednu stranu icetech saintu.. original. tie cinske dosky vedia fungovat normalne. ja som naozaj setrit na oblozeni nikdy nemusel-nechcel ale dostal som 4 pary discobrakes (ebay) a odjazdil som na nich sezonu v alpach. bez problemov. podla mna sa to neda pausalizovat. raz sa mi napr. stalo ze nove dosky od hope (originaly) mali krivu kovovu platnu..
Ved kazdemu musi byt jasne ze zalezi od kusu, tak ako pri orginali tak aj pri cine, ale podla mna poruchovost cinskych nahrad je podstatne na tom horsie.
beriem, no nezdielam tvoj nazor. nemam vyslovene zle skusenosti s cinou. tak ale co zas ja viem o brzdach..?