Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-5% Muc-Off Premium Footwear Shield ochranný sprej na tretry, 250ml
16,09 €
-5%
MOC 16,99 €
savings Rex Chain Cleaner čistiaci prostriedok na reťaz
od 14,19 €
savings
MOC 22,99 €
-11% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, citrón
11,49 €
-11%
MOC 13,19 €
savings Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner Refill odmasťovač pohonu, 750 ml
22,99 €
savings
MOC 34,99 €
-15% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, limetka
10,99 €
-15%
MOC 13,19 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
chalan ide na everest? to bude nizsi prevod jak mam na jeep-e
ved si mohol pockat na 12sp shimano
ked bude, kupim ho. chcem to objektivne porovnat. ale uprimne, toto neni zle. len ergonomicky mne paky shimano sedia viac, plus som uz nauceny radit ukazovakom o 2 dolu, takze mi to na srame chyba.
Samozrejme, že nepotrebuješ boost zadnú stavbu. Veľa výrobcov má hardtaily s Eagle bez boostu. Aj Kross na ktorom jazdí Kross Racing Team s majsterskou sveta Jolandou Neff.
orezavac, kafe a 10 minut.. a bude ti to radit presne ako ma shimano radit. o 2 dolu.
jasne. to s boost-om nema nic. mam to aj aj boost aj neboost. len si ustraz linku. ja som musel pri race face podlozkovat 1.5mm. inak pohoda.
Jo zohnal som za dost dobru cenu no a mam momentalne 11sp tak dufam ze sa zmesti kolega musel dat podlozku pod rychloupinak lebo sa mu nezmestilo.
Radíš /radíte ostatní/ na ťažšie prevody ukazovákom? Naučil som sa radiť palcom, ukazovák je väčšinu času na brzde.
Radenie o dva prevody naraz by mi chýbalo.
Na radenie o 2 dole pouzivam dvojklik. Používam to často.
Radenie o dva prevody naraz by mi chýbalo.
to si pis ze to chyba! ja som odchovany dlhe roky na shimane, prechod na eagle je bolestivy.
A tiez na tom pristane orol.
paradna sada