no ja som bral model freerider canvas a za necely mesiac prepadnuta peta, hned sa ukazalo ze v podrazke je len plastova mriezka ako v najlacnejsich smejdoch, tak to putovalo na reklamacku vybavili ju aspon vymenou kus za kus, ale onedlho znova prepadnuta
ja som bol ochotny riskovat five ten aescent, lebo boli jedine, ktore sa mi od nich designom a moznostou pouzitia aj na bezne chodenie pacili, ale nebolo ich mozne zohnat za normalny peniaz. freerider je obycajana lacna bagandza, o tom ani neuvazujem (je mi vtipne, ze je niekto za to ochotny vysolit okolo 100€) a vsetko je to predrazene akoby to malo drzat naveky, co teda vraj zdaleka nie je pravda. zaujimave je, ze isla kvalita dolu odkedy su pod adidasom, lebo doteraz som jazdil na biku approachky adidas adventure a tie sa mi zacinaju rozliepat az teraz, po nejakych 14 rokoch. skor mi to pride tak, ze cinania zacali sabotovat tuto znacku.
vraj jedno, vraj druhé... a potom vznikajú fámy o kvalite a značke. Ak je 5.10 freerider lacná bagandža, tak potom už neviem, čo drží lepšie na pinoch a je lepšia topánka ako práve ten. Vezmi si shimano bagandžu a porovnaj. Mne sa predrala podrážka po 4 rokoch, a to sa o ne vôbec nestarám. Polovička ich nosí ako bežné topánky a absolútne bez problémov. Mám okolo seba min.3 ľudí čo ich jazdia a vydržia vždy min.3 sezóny. čo najčastejšie odchádza je podrážka, lebo piny. A lebo mäkká lepivá hmota. Ja sa nečudujem, lebo na ten účel boli vyrobené. Nemôžem chcieť Ferrari za cenu Trabantu s kvalitou Lexusu..
A na margo tej ceny.. sú ľudia, ktorí na bežné nosenie do nákupných centier si kupujú topánky typu Nike za 100e a vyššie. Freeridery zoženieš od 60e v zľavách.
Ale nech si nosí každý čo chce a kupuje čo chce. Ja som s Freeridermi viac ako spokojný. Ďalšie moje lacné bagandže budú zas Freeridery...
bikeanddive pls tie plaste su kde vyrobene? teraz som nahadzoval Mavic plaste a su vyrobene vo Francuzsku a niekde som sa docital, ze ich udajne vyraba Hutchinson...ale Hutchinson, co som mal raz moznost vidiet, bol vyrobeny niekde v Azii
Ja mam freerideri druhy rok a este len zacina byt vidiet stopy pouzivania. Takze za mna super topanky, urcite do nich pojdem znova. Aj ked som naposledy cital celkom chvalu na ion raid, len neviem kde by sa dali skusit a cena je tam +- rovnaka, ak nie vacsia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1396224.html#p1396224
a ešte su aj strašne hnusne bagandže
Aka je sirka plasta (vnutorna okraj-okraj - nenasadeny) a vaha (nasiel som, ze cca 890g?) ?
no ako pre koho
A na margo tej ceny.. sú ľudia, ktorí na bežné nosenie do nákupných centier si kupujú topánky typu Nike za 100e a vyššie. Freeridery zoženieš od 60e v zľavách.
Ale nech si nosí každý čo chce a kupuje čo chce. Ja som s Freeridermi viac ako spokojný. Ďalšie moje lacné bagandže budú zas Freeridery...