Polo má pravdu, napr. generické UST, či MTB, alebo cestné, ide nafúkať aj normálnou pumpou (bol to design goal), a ak nie, znamená to, že buď je plášť vadný a zrelý na reklamáciu, alebo máte poškodený ráfik všetko ostatné je tu len na riešenie ghetto kombinácií v snahe napr. ušetriť (nie nutne €)
Je ti známe, že road UST robí (ak sa nemýlim) zatiaľ iba Mavic? Vo videu je nejaký DT Swiss - vraj RR21 - (ktorý by however mal byť tubeless compatible, ale NIE JE to cestné UST)
Navyše, vadný kus (či už ráf, páska, pneumatika alebo užívateľ) hento video nevylučuje.
Hádaj, ktorej logickej chyby (vlastne minimálne dvoch) sa dopustil autor a aj ty (ja tie "logical fallacies" už prechyľujem na falusácie).
O cestných UST napr. tu:
pouzivate zle rafky resp. plaste a nadavate na pumpu ze vam to nedokaze nafukat ... to je take slovenske
A na to si ako prišiel ??? Čo ty vieš o mojich ráfikoch a pneumatikách ? Prepytujem hovno !!! Zdrž sa preto, prosím, takýchto komentárov. Také slovenské je kritizovať aj to, o čom nič nevieme.
Vhodné plášte na vhodný ráfik predsa človek nahodí aj normálnou mtb pumpou. Nemala by takáto pumpa teda pomáhať na tie menej vhodné varianty? Ak nie, tak načo je potom?
[tag]Wladix[/tag ]Niekedy sa TLR ráfik "nesnúbi" s konkrétnou TLR pneumatikou. Vtedy pomôže stlačený vzduch. Ak je na pumpe slabý prietok "vďaka" úzkej hadičke, nie je to "šťastné" riešenie.
Kua co vy tu furt riesite specialne pumpy alebo flase od coca coly na bezdusaky. Staci poriadne a s citom ulozit plast aby netrcala velka fuga niekde a nafuka to clovek na supu normalnou velkou cyklo pumpou (hoc aj tou z Lidla)
fungovalo rovnako s mavic, dt swiss aj s nextie rafikmi a plaste rozne (conti, mitas, maxxis)
GaliPet; nemusis sa urazat a byt podrazdeny, len reagujem na tvoj post. Ja tu pumpu mam a nafukal som s nou uz X bezdusovych a dusovych plastov, dokonca aj plast na osobnom aute a nemam s nou ziadny problem. A nie, neospravedlnujem si to ze som za nu dal o par eur viac ako ty.
S veľkou nádejou som si ju z výdajného miesta ALZY doniesol domov. ( Lezyne Pressure Over Drive )
No sklamala. Na gumu s neposlušnými pätkami som musel zásobník natankovať až na 160 PSI. (udávané maximum 180 PSI je už nad moje sily)
Vzduchová hadička má malý vnútorný priemer a preto aj slabý prietok vzduchu. k (bezdušákom treba prudký a intenzívny prietok)
Ako pumpu na bezdušáky ju hodnotím na z
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Navyše, vadný kus (či už ráf, páska, pneumatika alebo užívateľ) hento video nevylučuje.
Hádaj, ktorej logickej chyby (vlastne minimálne dvoch) sa dopustil autor a aj ty (ja tie "logical fallacies" už prechyľujem na falusácie).
O cestných UST napr. tu:
A na to si ako prišiel ??? Čo ty vieš o mojich ráfikoch a pneumatikách ? Prepytujem hovno !!! Zdrž sa preto, prosím, takýchto komentárov.
Také slovenské je kritizovať aj to, o čom nič nevieme.
Na základe klinických príznakov. Internista ťa tiež nepitve.
tiež som si to tak povedal, ale zatiaľ mi je pri 32z zbytočný a to som išiel už aj na Ploskú...ale verím, že raz sa na poriadnej hrebeňovke sa zíde
fungovalo rovnako s mavic, dt swiss aj s nextie rafikmi a plaste rozne (conti, mitas, maxxis)
No sklamala. Na gumu s neposlušnými pätkami som musel zásobník natankovať až na 160 PSI. (udávané maximum 180 PSI je už nad moje sily)
Vzduchová hadička má malý vnútorný priemer a preto aj slabý prietok vzduchu. k (bezdušákom treba prudký a intenzívny prietok)
Ako pumpu na bezdušáky ju hodnotím na
Výpredaj zvaný aj výplata 😉