Dnes dalsia objednávka z Isadore, nemám silnú vôľu. Dal som len tak do košíka dres s dlhým rukávom ten s tou membránou proti vetru a bum vyskočil mi zľavový kupón na 10€, tak som ho aj kúpil Možno jeden škaredší napokon vrátim, ale sám tomu neverím
objednavka z Isadore dosla aj mne. Objednaval som Long Sleeve Dres Potent Purple, XL. Celkovo je trochu dlhsi ako by som potreboval, rukavy aj trup.
Dres Iceland Adventure (limitovaná edícia) - tiez velkost XL. Tu by aj dlzka sedela, ale zase je siroky okolo hrudnika.
Objednaval niekto z Kosic alebo okolia velkos L a nesadla mu? Mohli by sme sa nejak dohodnut.
Kiko, majú aj chlapske verzie, 181/82: dres krátky rukav L a sedí perfektne, dokonca ho vyrabaju aj s "bruchom", ako mi dcera povedala a dres dlhý rukav XL ako vrchná vrstva super, rukavy dlhšie, co mne vyhovujú jak na bike, tak hlavne lyže a PG.
PS: Keby som mal slipy Armany, alebo vobec nejaké, tak pridam aj foto
kucofly s tým "bruchom" mám aj ja. Asi nejaká vadná séria. 😂 Aj som sa s dievčatami vadil aby doniesli také, ako ich majú vyfotené na stránke ale bolo to na všetkých čo doniesli 😂
Priatelia, neskutocne krute su tie veci Isadore...ten dres je sice povedzme mierne kontroverzny ale prevedenie je uzasne..som uneseny. A v podstate ma stal 5 evri, kedze slm kupoval spolu s gatami
A na gate co hovoris? Ja mam blok kupovat drahsie, bo sa mi stale rychlo rozpara vlozka akejkolvek kvality gati a furt ju presivat uz nemam nervy... Dresy sa aj mne pacia kvalitovo a prekvapivo nazivo aj dizajnovo, uvidim, ako si poradia s odvodom potu v teple, lebo v tomto ma x-bionic totalne sklamal...
Dzuch-Ban tie gate su zateplene roubaix, takze vyskusam mozno uz cez vikend, ale prvy dojem ze su brutalne prepracovane, ale to je mozno ovplyvnene tou cenovkou (zas ale nie je to horsie ako ine drahe znacky)😂 su to L, mam pocit ze su usite mne na mieru a su tak idealne kompresne...ale bez ppjazdenia su to iba dojmy...
Iba taky postreh, ze vsimate jak isadore robi teraz prieskum nakupnej moralky ludi? Dotaznik zamerany na prijatelnost ceny, lakavost zliav a vypredajov a bum, dva dni na to daju do obehu x dresov za tretinove ceny. A zrazu ludia (ako ja) co je to pre nich no way kvoli cene nakupuju jak divi....cele SK bude stylovo vyzerat na bikoch. Len to mozno nastve skupinku posh zakaznikov, ktori sa chceli odlisit od "stada"... no mna riadne chytili za srdco, takze mozno radsej posetrim a budem kupovat ich....lebo este je to z Puchova a na druhy den..
A na gate co hovoris? Ja mam blok kupovat drahsie, bo sa mi stale rychlo rozpara vlozka akejkolvek kvality gati a furt ju presivat uz nemam nervy... Dresy sa aj mne pacia kvalitovo a prekvapivo nazivo aj dizajnovo, uvidim, ako si poradia s odvodom potu v teple, lebo v tomto ma x-bionic totalne sklamal...
gate sú úplne obyčajné od nich, podľa mňa kalas je o niečo lepší/ lacnejší a na isadore gatiach je aj tak písané že sú v čechách robené, tak by som sa ani nečudoval keby to tiež bol kalas. čo sa týka dresov ak chceš niečo do tepla tak si od isadore kúp tie čo sú na to určené, ideal v bielej farbe, to je taký super tenký a naozaj funkčný, akurát pre mňa tak o 5 stupnov menej ako uvádzajú.. čiže ideálne je v nom od 25 do 30, výhoda je že je tak priedušný, že môžeš jazdiť zapnutý. ostatné dresy od nich ma nejak neoslovili, mne radšej sedia umelé vlákna ako to merino. lepšie odvádzajú vlhkosť a rýchlejšie schnú. napríklad nátelník od nich, čo je 100% merino, tak ten mi zožrali mole.. našťastie dresy sú len s prímesami merina a do toho už to nejde. ale zasa sa na nich robia oká, žmolky a podobne a pomerne rýchlo vyzerajú staro. takže hlavná výhoda je ten jedinečný dizajn, kvalita pri dlhodobom nosení vzhľadom na cenu by mohla byť lepšia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dres Iceland Adventure (limitovaná edícia) - tiez velkost XL. Tu by aj dlzka sedela, ale zase je siroky okolo hrudnika.
Objednaval niekto z Kosic alebo okolia velkos L a nesadla mu? Mohli by sme sa nejak dohodnut.
a ano, bude hlavne na leto
bral som Sko a sedi dokonale
odmeral som si hrudnik a vybral velkost
PS: Keby som mal slipy Armany, alebo vobec nejaké, tak pridam aj foto
gate sú úplne obyčajné od nich, podľa mňa kalas je o niečo lepší/ lacnejší a na isadore gatiach je aj tak písané že sú v čechách robené, tak by som sa ani nečudoval keby to tiež bol kalas. čo sa týka dresov ak chceš niečo do tepla tak si od isadore kúp tie čo sú na to určené, ideal v bielej farbe, to je taký super tenký a naozaj funkčný, akurát pre mňa tak o 5 stupnov menej ako uvádzajú.. čiže ideálne je v nom od 25 do 30, výhoda je že je tak priedušný, že môžeš jazdiť zapnutý. ostatné dresy od nich ma nejak neoslovili, mne radšej sedia umelé vlákna ako to merino. lepšie odvádzajú vlhkosť a rýchlejšie schnú. napríklad nátelník od nich, čo je 100% merino, tak ten mi zožrali mole.. našťastie dresy sú len s prímesami merina a do toho už to nejde. ale zasa sa na nich robia oká, žmolky a podobne a pomerne rýchlo vyzerajú staro. takže hlavná výhoda je ten jedinečný dizajn, kvalita pri dlhodobom nosení vzhľadom na cenu by mohla byť lepšia.