No, ona ho doniesla už pred dvoma mesiacmi , včera som ho mal druhý či tretí krát oblečený a môžem ísť bratov pozrieť znova
Teraz skúsim vybrať nejaký model bez brucha
Bell Super DH, ale asi ju budem musiet poslat spat, lebo aj po vymene za uzsie vyplne ma tlaci na licnych kostiach.. Teda neviem, ako velmi je to normalne, uplne volne to asi tiez nema byt, ale toto mi pride prilis...
nechcem ti do toho kecat, ale preco si sa rozhodol pre 2in1 prilbu?
osobne som mal dve 2in1 prilby a jednu doteraz mam, konkretne Bell Super 2R MIPS a ten chin-bar uz vobec ani nepouzivam, nosil som ju do bikeparku a bolo to fakt o drzku si tu prilbu zakazdym nasadit na makovicu ked som vystupil z lanovky, je to vazne dost natesno ako pises, bez toho chin-bar je to ozaj skvela MTB prilba, o tom potom
nakoniec som si narychlo kupil full face 100% Status a neskor 100% Aircraft a absolutne nelutujem tie vyhodene peniaze navyse (ked vychytas super akciu, tak tu Aircraft zozenies za menej ako stoji ta Bell Super DH), lebo je to fakt jedna ku sto ten pocitovy rozdiel (nehovoriac o tom, ze sedi ako rit na serbel) a o pripadnom garambole a pevnosti tej Bell v porovnani so 100% by som radsej pomlcal
moj osobny nazor: 2in1 prilby stoja za milu kedves (pokial nerobis rekreacne bajkovanie)
Tak chcel by som ju na enduro jazdenie, chinbar dole na vyslap, nahodit na zjazd... Takze aj 2R ma ten problem? Zvlastne.. Zbehnem do nejakej predajne to porovnat.
Zakladna vlastnost prilby je aby ti sedela. Pozuivat prilbu co ti nesedi a tlaci ta a ledva si ju vies natiahnut je na dve veci..2R bola uzka, tlacila ma zboku na hlave aj na licach. ten MIPS tam bol len tak napchaty cim uberal miesto. 3R je uz na tom lepsie. Ja to pouzivam tak ze ak sa citim ze idem skusat skoky tak chin doveziem na trail na batohu. shaolin ak ta tlaci treba vratit. ten kontakt s licami tam musi ale byt aby to nevajglovalo na hlave.
Tiež mám 3R, len by som vyhodil to mips. Stále mám pocit, že sa to hýbe na tej hlave.
Ale čo sa týka normálneho jazdenia, tj. vlastnou silou hore a zjazd dole tak 2v1 nemá konkurenciu. Na bikeparky mám full. Ale 80% času ajtak beriem Bellku.
Inak hej, ten MIPS nesedi ani mne... Kupoval som si tuto zimu novu helmu na lyze a mal som doma verziu s aj bez a ta s MIPS sla pekne naspat Aj tak mam po zhliadnuti toho plastu co ho tvori pocit, ze je to viac marketing ako adidas
Ja som z DHckom spokojny za 150 nadherny kup, malo by to byt + k bezpečnosti minimalne zuby a citia bezpečnejsie, da sa v tom šľapať aj vo full akurat a zle pľuje lol
Črievičky pre Popolušku. Konečne budem patriť k skutočným čaptajúcim žiletkárom Už teraz sa v tom nafigu chodí a to ešte nemám namontované kufre, zosadnúť z bycigľa bude za trest Prekvapila ma deravá podrážka, budem musieť kúpiť nejaké návleky do dažďa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teraz skúsim vybrať nejaký model bez brucha
zober im ho ukazat, mozno ti daju bolestne
Najlepšie je urobiť si poštárku sám
Dnes nejaký ten spotrebák od
osobne som mal dve 2in1 prilby a jednu doteraz mam, konkretne Bell Super 2R MIPS a ten chin-bar uz vobec ani nepouzivam, nosil som ju do bikeparku a bolo to fakt o drzku si tu prilbu zakazdym nasadit na makovicu ked som vystupil z lanovky, je to vazne dost natesno ako pises, bez toho chin-bar je to ozaj skvela MTB prilba, o tom potom
nakoniec som si narychlo kupil full face 100% Status a neskor 100% Aircraft a absolutne nelutujem tie vyhodene peniaze navyse (ked vychytas super akciu, tak tu Aircraft zozenies za menej ako stoji ta Bell Super DH), lebo je to fakt jedna ku sto ten pocitovy rozdiel (nehovoriac o tom, ze sedi ako rit na serbel) a o pripadnom garambole a pevnosti tej Bell v porovnani so 100% by som radsej pomlcal
moj osobny nazor: 2in1 prilby stoja za milu kedves (pokial nerobis rekreacne bajkovanie)
shaolin ak ta tlaci treba vratit. ten kontakt s licami tam musi ale byt aby to nevajglovalo na hlave.
Ale čo sa týka normálneho jazdenia, tj. vlastnou silou hore a zjazd dole tak 2v1 nemá konkurenciu. Na bikeparky mám full. Ale 80% času ajtak beriem Bellku.