Pri tejto prilezitosti ma napada otazka, ci niekto nevie o nejakej pumpe kde ta stupnica tlakomeru je do cca 4-5 atm.
Vsetky tie pumpy su univerzalne aj pre cestaky do 12 atm. Ja fukam od 1 do 2 atm, tak by som ocenil presnost v tomto rozsahu. Ze to este nenapadlo nejakeho vyrobcu a robit pumpy len pre mt_bajky.
a co tak sa to naucit fukat odhadom sak nemas ruky drevene ala pinokio stlacim plast a viem. Na presne merania si kup nejake digiralne na tieto vstavane sa vyprdni tam to ukazuje na pikacu.
Inac tuto Lidl som skusil a je OK cize dofukala koleso ako mala ziaden zadrhel sa nenasiel spojenie ventilom bez problemu hadica prve fukanie vydrzala a podla skusenosti xy ludi tam asi problem nebude skor by som si dal bacha na piest ci ako sa to vola je to vsetko plastove cize ako zalozak bohate postaci treba fukat s citom nie na hulvata a bude dobre
ee. neplati odskusane... v pripade ze ukazuje stale rovnako ano ale bohuzial stale to ide kus od kusu.. kupili sme ich zopar a az na jednu vsetky ukazovali haluzne... a stacilo ze sa hodila do auta zazila par otrasov a hned ukazovala uplne inak ... jedna bola ale ok ale je skor nahoda... ukazovala cca 1/2 skutocnosti ale nemenila to...
Ja mam hadam uz aj 10 rokov kupenu z tesca...co som na bej menil bola len hlavica na ventily lebo sa casom zodrala gumicka tak som kupil od BBB. Pasuje bez problemov...este jeden detail...praskla hadica tesne za tym jak vychadza z pumpy...bolo to zohriatim samotneho piestu pumpy tak som ju skratil a pouzivam ju dodnes len kvoli galuskovym kolesam som si dokupil jednu ktora zvladne aj 18atm...inak ta tesco sa pouzivala aj na auto a zvladla aj extra komplet podhusteny QASHQAI
chcel som skusit cinu.. ze ako brzdi... 2€ som sa ale bal zainvestovat tak som sa plasol po vrecku a investoval skoro 5€ uz len to vyskusat... text bol dostatocne vabivy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tiež som mal taku založnu v pivnici, pravidelne na nej prdla hadica.... a ukazovala skoro o 1 bar viac
to znamená celkom bobre
Vsetky tie pumpy su univerzalne aj pre cestaky do 12 atm. Ja fukam od 1 do 2 atm, tak by som ocenil presnost v tomto rozsahu. Ze to este nenapadlo nejakeho vyrobcu a robit pumpy len pre mt_bajky.
No kua, trochu draha.
Ale dik.
Inac tuto Lidl som skusil a je OK cize dofukala koleso ako mala ziaden zadrhel sa nenasiel spojenie ventilom bez problemu hadica prve fukanie vydrzala a podla skusenosti xy ludi tam asi problem nebude skor by som si dal bacha na piest ci ako sa to vola je to vsetko plastove cize ako zalozak bohate postaci treba fukat s citom nie na hulvata a bude dobre
Vysnívaný balíček z tunajšieho e-shopu 😉
Indulona!
Iba to že objednávka bola spravená 2.4. a po peripetiách dodazila dnes 24.4. nie chybou e-shopu .😉