Bezne nosim L a aj ta bunda je L-ko. Mam 186cm, necelych 90 kg a v hrudniku cca 100cm. Ta bunda aby fungovala ako ma by mala byt obtiahnuta a mam ju obtiahnutu. Mozno by som zniesol XL ale obavam sa ze prave volnost by jej vlastnosti "vypla". Mam ju tak ako ju Karpos nafotil
Konkrétne sedlo ani presné nastavenie podľa vašich požiadaviek vám neporadím. Moja krištáľová guľa už nefunguje tak dobre ako za mladi pred 450 rokmi . Ale viem dohodnúť meranie a nastavenie posedu a zapožičanie testovacieho sedadla Selle Italia.
na to nemam zdroje aby som kupoval xy sediel a nasledne so stratou predaval
skusat pozicane sedlo tyzden je na nic, za tak kratky cas nic nezistim, navyse nejazdim kazdy den a uz vobec nie dlhe trasy
na to nemam zdroje aby som kupoval xy sediel a nasledne so stratou predaval
skusat pozicane sedlo tyzden je na nic, za tak kratky cas nic nezistim, navyse nejazdim kazdy den a uz vobec nie dlhe trasy
Odporúčam ešte raz a pomaly prečítať čo som ponúkla
Je fakt ze vyzera exoticky a dokonca mozno vzbudzuje nedoveru, ale cital som nan len pozitivne recenzie. Zacinam byt uz bezradny tak som skusil, zufala situacia vyzaduje zufale ciny, ci ako to je Dnes prva jazda, samozrejme nezvyk, hladanie polohy, uvidim po tyzdni... Este mam v zalohe phenom od speslu, ale to ma otvor a mam pocit ze aj ten mi vadi, ale laka ma... Ak nie tak sa vratim k minuly tyzden testovanemu fabric scoop shallow, s tym to celkom slo, aj ked viem si predstavit aj lepsie...
mam rovnaky problem s najdenim spravneho sedla a zistil som ze tu vobec neplati pomer drahsi=lepsi ale skor naopak... Zadkom mi presli aj TOP modely ako Fabric ALM Ultimate ci S-works Power, ktore po par jazdach skoncili v tunajsom bazare(i ked ALM-u stale mam v perinaci)... Momentalne taktiez skusam Fabric Scoop shalow a zatial sa ukazuje velmi pozitivne...
robia selle italia aj sedla na 105 kg víkendových cyklistov hokejistrov ?
Tiez mam 105kg a este donedavna som jazdil na Selle Italia Flite. Spokojne by som jazdil aj nadalej, keby som ho pred dvomi tyzdnami nezrusil pri pade. Dnes prislo ako nahrada Selle Italia SLR Flov, chcel som vyskusat sedlo s dierou. Testovanie bude az casom, nakolko som si pri pade zlomil ruku... Ale sedlo je indivindi zalezitost, Co sadne jednemu, nemusi druhemu. treba vyskusat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
AKú máš bežnú veľkosť a akú veľkosť má táto mikina?
Ď.
pro tip: bazarove sedlo predas s minimalnou stratou, mozno aj bez
Odporúčam ešte raz a pomaly prečítať čo som ponúkla
Ja mám Selle ITALIA SL XC Flow a váhu 135 a zatiaľ má zvláda.
Tiez mam 105kg a este donedavna som jazdil na Selle Italia Flite. Spokojne by som jazdil aj nadalej, keby som ho pred dvomi tyzdnami nezrusil pri pade. Dnes prislo ako nahrada Selle Italia SLR Flov, chcel som vyskusat sedlo s dierou. Testovanie bude az casom, nakolko som si pri pade zlomil ruku... Ale sedlo je indivindi zalezitost, Co sadne jednemu, nemusi druhemu. treba vyskusat.