Pomerne dosť ITA cyklistických firiem má politiku že do čajny nie, lebo tým vyvážajú pracovné miesta z beztak dosť zle si stojacej krajiny. Hoci napr. Colnago kapituloval už pred 10+ rokmi, ale pokiaľ sledujem, sedlári sa pomerne držia. A tuším aj galuskošiči.
Ja mam teraz nove Bontrager Flare RT. Zapinam/vypinam cez Garmin, je tam aj auto rezim pri spusteni stopiek/zastaveni. Uvazoval som aj o tom Garmin radare, ale ja po ceste jazdim iba smerom k lesu, takze radar by som nevyuzival skoro vobec.
Inak kvalitne denne svietenie odporucam kazdemu, je az neuveritelne ako to vplyva na soferov - vsetci obchadzaju zosiroka.
Díky, myslím, že také krátke OT nevadí, keď sa tu bavíme o svietidlách.
Začnem vzadu teda aj ja. Na denné výjazdy do práce nevozím svietidlo s T6 čipom v predu, nechávam ho doma.
Jasné, predné aj zadné najsilnejší režim blikanie.
a potom ked idem za takym mi ide oci urvat
naco svietite cez den? aby si na to vodici zvykli a ked niekto svietit nebude bude neviditelny ci na co je to dobre?
Ty si sofer? Na to je dobre, ze ta vidi zdialky uz aj podpriemerny sofer a vie sa zariadit. A to nehovorim o prechodoch v tieni pod stromami, pripadne ked ti svieti pred zapadom slnka rovno na celne a nevidis skoro nic. Prave vtedy si vsimnes, ze nieco blika.
Ty si sofer? Na to je dobre, ze ta vidi zdialky uz aj podpriemerny sofer a vie sa zariadit. A to nehovorim o prechodoch v tieni pod stromami, pripadne ked ti svieti pred zapadom slnka rovno na celne a nevidis skoro nic. Prave vtedy si vsimnes, ze nieco blika.
Este si zabudol spomenut ze ak niekto cumi do telefonu tak to blikanie si vsimne skor
Sesulak som aj sofer - pamatas? kedysi auta cez den nesvietili a videl si ich. vsimol si si ked teraz niekto nesvieti ze je ho horsie vidiet? - len si si zvykol na to ze auto svieti. to iste sa stane s cyklistami - ked nikto nesvietil - vidis ho, len ked vacsina bude svietit, casom sa ten zvysok stane neviditelnym. povinne svietenie odmietam - nemienim na biku riesit este dalsie kraviny a vlacit karicku s baterkami.
a zabudol som na predne blikanie - ked musim mat hlavu sklonenu kym cyklista neprejde lebo mi to oci tepe (za bieleho dna).
kedze na sedlo Selle Italia Flite TM som si nejak nezvykol tak som objednal toto Spešl Ruby Pro - karbon lyziny. Mam na cestaku karbonovu Ouru a ta mi sedi paradne. Cena bola dobra tak vyskusam. A ano viem ze Ruby aj Oura su zenske sedla
kedysi auta cez den nesvietili a videl si ich. vsimol si si ked teraz niekto nesvieti ze je ho horsie vidiet?
Vsimol a nie raz. Dokonca je velky rozdiel, ak niekto svieti s podomacky dorobenymi ledkami na narazniku a nie stretavackami. Na zvlnenom profile vozovky je to sakra rozdiel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak kvalitne denne svietenie odporucam kazdemu, je az neuveritelne ako to vplyva na soferov - vsetci obchadzaju zosiroka.
Iba vzadu, alebo aj vpredu?
Lebo ja cez deň nesvietim, tak rozmýšľam, či mám začať?
Ale za mňa, áno, svietim aj cez deň.
Vpredu v režime blikania Infini Super Lava, vzadu Garmin Varia RTL510.
Začnem vzadu teda aj ja. Na denné výjazdy do práce nevozím svietidlo s T6 čipom v predu, nechávam ho doma.
a potom ked idem za takym mi ide oci urvat
naco svietite cez den? aby si na to vodici zvykli a ked niekto svietit nebude bude neviditelny ci na co je to dobre?
Este si zabudol spomenut ze ak niekto cumi do telefonu tak to blikanie si vsimne skor
Sa divím, že niečo vidia.
a zabudol som na predne blikanie - ked musim mat hlavu sklonenu kym cyklista neprejde lebo mi to oci tepe (za bieleho dna).
Vsimol a nie raz. Dokonca je velky rozdiel, ak niekto svieti s podomacky dorobenymi ledkami na narazniku a nie stretavackami. Na zvlnenom profile vozovky je to sakra rozdiel.