Mne tiež minulý týždeň dorazili také isté. Bral som približnú veľkosť podľa cm nohy z inej obuvy. Mám veľkosť 29,5cm a tu som zobral 46 /29,7cm a sadli vyborne, o číslo menšie by asi neboli uplne pohodlné.
PeterFox Fizik X5 sa robia aj po pol čísle, ja som bral 43,5 a nie som si úplne istý, či by neboli lepšie 43 . Shimano mám 44 a bežnú obuv 43 , resp. 43 1/3 (či ako to ejdidas píše)
V porovnaní so shimano XC7 je vo fizikoch viac miesta nad palcom.
PeterFox
V recenziach tychto tretier odporucaju brat velkost ako pri normalnej obuvi a orientoval som sa aj podla "foot lenght" vo velkostnej tabulke fizik, ale zobral som zamerne o pol cislo vacsie, resp. o 5mm vacsie cislo, ako je dlzka mojej stopy, aby som mal trochu miesta v spicke. Zatial som si ich skusal iba doma mimo biku a sedia paradne.
Kebyze zoberiem o pol cisla mensie, ktore by boli podla tabulky o 1.5mm dlhsie, ako je moja dlzka stopy, tak by to bolo v prednej casti tretry asi dost natesno.
ennio ,bimjeam: Ďakujem za info. Ja nosím obuv 43, ale obul by som natesno aj 42,5. Staré tretry mám Force 43 a tie sú mi dobré, tak zoberiem aj Fizik 43.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čo to je?
Kľúče slúžia?😉
Hack3r áno, to je ono. Ja som bral priamo od výrobcu v ČR - http://www.opaskysnozem.cz/opasky-s-cernou-sponou/boxer-maly/
fizik terra x5
V porovnaní so shimano XC7 je vo fizikoch viac miesta nad palcom.
V recenziach tychto tretier odporucaju brat velkost ako pri normalnej obuvi a orientoval som sa aj podla "foot lenght" vo velkostnej tabulke fizik, ale zobral som zamerne o pol cislo vacsie, resp. o 5mm vacsie cislo, ako je dlzka mojej stopy, aby som mal trochu miesta v spicke. Zatial som si ich skusal iba doma mimo biku a sedia paradne.
Kebyze zoberiem o pol cisla mensie, ktore by boli podla tabulky o 1.5mm dlhsie, ako je moja dlzka stopy, tak by to bolo v prednej casti tretry asi dost natesno.