velkost zvolena spravne. no z adidasu, mi prisla divna lava bota. uz na pohlad bola o cosi mensia, ako prava, i ked cislovanie na stitku sedelo. este plus mierna deformacia podrazky. chybny kus no. stava sa.
tu zo shopu fajne. dakujem.
Keďže v EU prakticky nezohnateľné, tak z Čajny. Objednané 8.9. dnes dorazila, bez dph, cla a poplatkov. Kazeta 8speed 11-36, ako upgrade namiesto 12-32 8s kazety na vianočný 20” bajk Saracen Mantra pre syna.
Áno.
Ale až po smrti zakladateľa 5.10 v 2018 prešla modelová rada zmenami(vyradili veľa modelov a iné zas premenovali na Terrex). V 2020 už je sub-brand Adidas outdoors a nie sesterská firma.
Neskôr presunuli výrobu z originálnej fabriky v Californii/Číne do ázijských sweat shoppov.
Mám 2016/17 freerider a 2020 freerider high top(s adidas označením) a zmena v kvalite je citeľná.
Neviem ake su dnesne fiveteny, ale aj tie stare vydrzali jednu, maximalne 2 sezony a rozpadla sa podrazka. Takze s kvalitou moc klesnut uz nemohli. To su boty co sa kupuju vo vypredaji za polovicnu cenu, potom je ta vydrz ok.
Asi zalezi ake piny kto jazdi. Ja nemam ostre a ani vysoke a uz jazdim asi 4 roky a asi este co to vydrzia. Ale ked niekto jazdi dost agresivne, tak jasne ze vydrz moze byt aj rok
Niečo pre seba na zimu, Niečo pre kamoša ako prvé flaty. Nosím 44,5,zobral som impact pro mid o číslo väčšie, ako mi bolo poradené. Trošku vôle tam je, no v hrubších merino to bude dokonalé
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tu zo shopu fajne. dakujem.
adidas vlastni fiveten uz 10 rokov
Ale až po smrti zakladateľa 5.10 v 2018 prešla modelová rada zmenami(vyradili veľa modelov a iné zas premenovali na Terrex). V 2020 už je sub-brand Adidas outdoors a nie sesterská firma.
Neskôr presunuli výrobu z originálnej fabriky v Californii/Číne do ázijských sweat shoppov.
Mám 2016/17 freerider a 2020 freerider high top(s adidas označením) a zmena v kvalite je citeľná.
Prevodnik 32z.
Osvedceny stred Rotor BSA30
to je taký jemný dezenik skor na sucho
Posielam foto
Rafik je 25, komplet váha je 1400g