"Profi" centrovacia stolica z Alika, za tie prachy no nezober to... velmi jemne vychytane stelovanie vsetkeho mozneho, tuha konstrukcia a zda sa byt presna bez nutnosti kalibracie
Budikov jak v jadrovej ponorke .. konstrukcia vypada dobre, este link a cenu .. k comu tie budiky sluzia ? Pripada mi to "overkill", kedze "sahnuty" rafik to imho nenapravi nijak a taky co je ok, tomu to netreba, staci tenzometer prinajhorsom. Ale tak neni som v tomto expert, tak sa pytam.
ps: inak budiky su dnes off, vcera som videl aj v detskom auticku LCD matlaci panel
Tak tak presne 2+1 a daju sa lubovolne prehadzovat podla optimalnej koncovky, analogove ukazovatele su proste klasa dalo by sa povedat, ze pri centrovani kolies nahradzuju kriedu na vysledovanie regulacnej horizontalnej/vertikalnej odchylky rafika po krokovom zaposobeni akcneho clena (centrovacieho kluca) link s cenou radsej nie, lebo mi zacne plynut miestna limita staci zadat na Aliku do vyhladavacieho pola "Bike wheel truing stand"
Pri centrovani je analogovy odchylkomer urcite lepsi ako digitalny. Clovek nepotrebuje mat taku presnost a analogovy odchylkomer sa lepsie sleduje. Skusal som aj digitalny Mitutoyo a to je na hlavu sledovat tie cisla. Dobra vec aj na kotuce. Spomenuta centrovacka nevyzera zle, ale tie dosadacie plochy ma lepsie vyriesene napriklad SuberB kde pouzili loziska. Vo videu to maju tiez na trn, ale realne je tam malicke lozisko a neodrie sa bocna stena rafika.
Viac praveze, bral som zo shopu co mal vela predajov a zaroven co najnizsiu cenu, taky prienik... dva tyzdne dozadu som takto nasiel za 147 eur, teraz stoji z toho isteho shopu +10 eur, taky divny nazov s nahodnym radom cisel.
Mam uchylku ze sa mi pacia len "aero" ramy a tento Canyon sa mi pacil najviac. Medzi casom uz bolo z coho vyberat napr. Factor Ostro ale ostal som pri Canyone. Doteraz som mal kvalitny cestak Scott Foil Team Issue Di2, takze to cakanie sa dalo prezit. Je to moj prvy cestak ktory som kupil "v kuse". Doteraz som si vsetky cestaky skladal.
.1. Niečo od viktora. Legenda hovorí, keď nevieš jazdiť, aspoň nech to vyzerá .
2. Niečo z ďalekej Ázie na ťahanie staršieho špunta,a možno aj partakov keď dôjde para😁
mne prisla Fox 36 zo slovkolexu min tyzden po komplet repase + vymena klznych puzdier za ludovych 210 E a to som chcel vymenit iba tie puzdra no volal mi mechanik,ze kvoli internym pravidlam to tak nemozu urobit cize len cele nakomplet...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ps: inak budiky su dnes off, vcera som videl aj v detskom auticku LCD matlaci panel
su aj digitalne, ale cena je trosku mimo
https://www.google.com/search?client=firefox-b-e&q=digitalny+odchylkomer
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Viac praveze, bral som zo shopu co mal vela predajov a zaroven co najnizsiu cenu, taky prienik... dva tyzdne dozadu som takto nasiel za 147 eur, teraz stoji z toho isteho shopu +10 eur, taky divny nazov s nahodnym radom cisel.
Som zvedavý či už vyriešili ten problém so sedlovkou
2. Niečo z ďalekej Ázie na ťahanie staršieho špunta,a možno aj partakov keď dôjde para😁
Reťaz prekvapila, že to nie je origo balenie... Objednával som asi dva dni pred naskladnením GX reťazí, ale tak aspoň bude ladiť s bikom..