Nejaký spotrebák už do budúcej sezóny, a potom čo mi pes zožral okuliare tak výmena za Julbo Rush na prvý dojem vyzerajú perfektne, tak som zvedavý keď ich otestujem.
Mne raz "pes zožral" manuál k Grand Prix 2, v jednom obchode v Košiciach som sa spýtal či by ho vedeli zohnať. Bol som informovaný že kradnuté hry nepodporujú a v podstate ma vyhodili von ?
Za mňa výborný výber do chladného počasia.
Konečne neriešim návleky. Nasadím zapnem idem.
Zatial jazdene v rozsahu od 1 st do 14.
Pri nizsich hrubé ponozky.
Blizsie k 14 tenke a dalo v pohode.
Údržba super....
Na vodu blato ...test ešte čaká.
Ja potrebujem vpredu širšiu obuv/tretry a tieto mi vyhovujú . Takže sú asi širšie. Noha mi sadla na prvý šup. A jazda je príjemná. Na pohodové jazdenie v chlade super.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je výhovorka stará ako domáce úlohy
aj tento dnes už legendárny feťák z MI sa vyhováral na psa
https://www.youtube.com/watch?v=L-QfZJn8hBY&ab_channel=Telev%C3%ADziaJOJ
Konečne neriešim návleky. Nasadím zapnem idem.
Zatial jazdene v rozsahu od 1 st do 14.
Pri nizsich hrubé ponozky.
Blizsie k 14 tenke a dalo v pohode.
Údržba super....
Na vodu blato ...test ešte čaká.
sú to tieto a bral som ich tu z nášho eshopu a osobný odber v BA
https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/cestne-tretry/fizik-artica-r5-tretry-black-black-p187200.html
Ja potrebujem vpredu širšiu obuv/tretry a tieto mi vyhovujú . Takže sú asi širšie. Noha mi sadla na prvý šup. A jazda je príjemná. Na pohodové jazdenie v chlade super.
V prvom momente som seriózne začal uvažovať, ako to chce upnúť do pedálu...
ine ani na vyber nie su
689/668g