Tieto mostiky na riaditkach su pekne retro a aj na ovesanie doplnkov, ale riaditka su potom zbytocne tuhsie. V terene je lepsie, ked riaditka trochu pruzia.
kedze sa moje oblubene nukeproof horizont sam hill uz nedaju lacno zohnat ( 1 oska,ma uz vakel) a rad by som mal rovnake pedale na vsetkych bajkoch. skoda ze pedale prisli skor ako bajk
11 - 36 kazetku z ali, náhrada za 10 - 36 na sram XDR, ktorú som jazdil. táto radí dosť dobre, negatívum je vyššia hlučnosť na prvý piatich prevodoch, uvidíme ako to pôjde ďalej s touto kazetou, zatiaľ som ju otestoval len jednou jazdou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tieto mostiky na riaditkach su pekne retro a aj na ovesanie doplnkov, ale riaditka su potom zbytocne tuhsie. V terene je lepsie, ked riaditka trochu pruzia.
A nejde vymenit klzne puzdra za klasicke loziska? Takto som to urobil v cestnych titanovych pedaloch TIME Xpresso 12
Pozeral som po nom dnes a zatial len na ich stranke ale cena pre shimano 12 sp cez 300 €?
martinsulovsky Ved sa pozri na com jazdi. Hmotnost a cenu ma evidentne v zozname priorit nizsie, ako ostatni.