Pri cine platia pravidla. Zakladne je nekupovat fejky. To su vascinou tie najmenej kvalitne veci.
Teraz je to uz jedno a nejedna sa o nieco co ta prizabije.
Ano urcite
Packa, kolesa, ram..fakt je sumafuk aky falzifikat si clovek z ali zadovazi, uz asi aj Tecka mozno pochopil ze ide skor o verejnu propagaciu a podporu tychto spekulantov a podporu predaja ich nelegalneho tovaru s otaznou kvalitou na cyklo fore, ako o samotny vas super tovar tvariaci sa ako co nie je
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Keby som chcel, aby sa ten tovar na nieco tvaril, najskor by som nepisal, ze je z Ali.
Ale na tvoje zelanie, nebudem nikoho propagovat.
Snad uz budes pokojne spinkat.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
chyba mi tvoj commitnent, ze ides kupit chalanovi tu packu.
A nie opat tie zbytocne reci co nikoho nezaujimaju.
To fakt zpoza sojoveho latecka uz nepoznas elementarny respest ludom a ich rozhodnutiu? Aj rozhodnutie si kupit napodobeninu musis respektovat, kym s nou nekseftari.
O moralke by som ta rad pocul recnit na namesti, nie tu kvoli kusu kovu, ktory mimochodom niekoho potesil.
To ani nejdem dalej pozerat… kopia diagnostiky z ali??? Ides stacat kilometre a klamat ludi… ci co??? Toto je moralne? Chod pekne do servisu!!!
Ano urcite
Packa, kolesa, ram..fakt je sumafuk aky falzifikat si clovek z ali zadovazi, uz asi aj Tecka mozno pochopil ze ide skor o verejnu propagaciu a podporu tychto spekulantov a podporu predaja ich nelegalneho tovaru s otaznou kvalitou na cyklo fore, ako o samotny vas super tovar tvariaci sa ako co nie je
Keby som chcel, aby sa ten tovar na nieco tvaril, najskor by som nepisal, ze je z Ali.
Ale chcel, inak by si si nekupil fejk 100% vizualne kopirujuci original
Tecka mrzi ma ze ta to tak zobralo ze si si dal tu namahu prekutrat mi profil, ale na tvoje hluposti reagovat nebudem, lebo ocividne nie je (napriek snahe inych prispievatelom ktori sa ti to snazili vysvetlit) v tvojich silach pochopit rozdiel medzi fejkom a beznym tovarom ktory sa na nic nehra.
Objednaj si fejk ,,wolftooth" a mozte si porovnavat packy s kolegom hore, link si dokazal najst aj sam
Však objednaj si ty fejk, môžeš si ich porovnať sám, načo sa vnucuješ aj so svojím názorom.
Fakt nemám rád, keď niekto moralizuje v biznise, nie je sme predsa v kostole ani na charite, takže kľudne sa tu pohoršuj ďalej, je ti to rovnako prd platné ako mne originál páčka.
Tecka mrzi ma ze ta to tak zobralo ze si si dal tu namahu prekutrat mi profil, ale na tvoje hluposti reagovat nebudem, lebo ocividne nie je (napriek snahe inych prispievatelom ktori sa ti to snazili vysvetlit) v tvojich silach pochopit rozdiel medzi fejkom a beznym tovarom ktory sa na nic nehra.
Objednaj si fejk ,,wolftooth" a mozte si porovnavat packy s kolegom hore, link si dokazal najst aj sam
Na dovysvetlenie (pre ostatnych citajucich neskor a nechapajucich), dodo58 teraz dodatocne v úvodnom prispevku a fotke https://www.mtbiker.sk/forum/post2135563.html#p2135563
(a dalsich) si dal tu namahu a prepisal povodny fejkovy napis 'Wolf Tooth' ...
Ja teda chodím ako čitateľ aj na zahraničné fóra a z takého weightweenies každého s fotkou alebo linkom na fake chytia za uši a vyhodia z témy. Tu sú napr. tipy na výhodné nákupy z ali, fejky sa ale okamžite mažú, u nás niektorí nevedia ani čo to fake je https://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?t=174856
... a s tou packou este moze byt komplikacia, ze v Cine si ju nechava robit aj original vyrobca kvoli ovela nizsim nakladom. A vyrobca "A" triedu posiela objednavatelovi a "B" triedu si predava sam. Nebol by to prvy pripad takejto "fejkoviny"...
Presne pre toto si myslím, že ľudia ktorí tu rozpútali kvôli páčke beef sú pokrytci. Dnes sa 99% takýchto vecí vyrába v Číne, práve kvôli nákladom a následne výnosom. Čiže tí výrobcovia im tie produkty sami dávajú a už im je viacmenej jedno, že sa to fejkuje, alebo že existuje nejaký sekundárny trh s nepodarkami.
Na páčku som natrafil náhodou, zháňal som páčku na 120€ teleskopku, čo je tiež iba obrandovaný tranzx. Natrafil som na toto, na fotkách to nemalo logá, nekupoval som to teda kvôli tomu logu. Môžem si dovoliť aj originál, ale pri tej cene by som si to nedokázal sám pred sebou obhájiť.
Nikdy som nekupoval fejkové veci. No tiež mi otvorilo oči, keď vidím koľko existuje značiek, ktoré sú iba obrandovaná Čína. Sám mám doma OEM katalógový rám z Číny a niekto ten istý rám kúpil za 3 násobok a tvári sa, že je to super lokálna "značka".
Značiek je dnes ako maku, marže na cyklo veci sú pritom ajtak vysoké. Nemám v tomto výčitky, ak to komunite vadí, tak nech to tu admini zmažú. Ale nemyslím si, že realita sa zmení len kvôli cenzúre.
toto zacina byt coraz lepsie, zatial vyhravalo, parafrazujem “ked mas z toho radost, nie je to fejk”, ale teraz ta uprava fotky, nech to nema napis wolf tooth, to celkom zamiesala 😅
streisand efekt v praxi a tie paradoxy zivota, ze narazi prave na Wolf tooth, relativne malu znacku, vyrabanu na zapade, to nevymyslis 😅
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teraz je to uz jedno a nejedna sa o nieco co ta prizabije.
rozdiel medzi (J)jadranskou zmrzlinou, orešanským vínom a povedzme napríklad Adidas, Porsche, Shimano snad nemusime vysvetlovat
Kupte mu tu origo packu. Potesite ho. 👍
A nie opat tie zbytocne reci co nikoho nezaujimaju.
To fakt zpoza sojoveho latecka uz nepoznas elementarny respest ludom a ich rozhodnutiu? Aj rozhodnutie si kupit napodobeninu musis respektovat, kym s nou nekseftari.
O moralke by som ta rad pocul recnit na namesti, nie tu kvoli kusu kovu, ktory mimochodom niekoho potesil.
To ani nejdem dalej pozerat… kopia diagnostiky z ali??? Ides stacat kilometre a klamat ludi… ci co??? Toto je moralne? Chod pekne do servisu!!!
Fakt nemám rád, keď niekto moralizuje v biznise, nie je sme predsa v kostole ani na charite, takže kľudne sa tu pohoršuj ďalej, je ti to rovnako prd platné ako mne originál páčka.
Takto pokrytecky sa spravat?!
Kupujes fejky a mozno aj inak by si chcel povadzat s tou fejkovou diagnostikou….
Hambi sa! Ocakame ospravedlnenie a nie pisanie aki sme (som) hlupak(ci).
Sam si sa zamotal lebo netreba ani prehladavat profil, ze to bola 4 najnovsia fotka.
Koncime diskusiu lebo si zacnem mysliet, ze pracujes na ministerstve kultury… ale verim, ze to nie je tak zle.
Kazdopadne ked pojdem smer BA, pozyvam na nejaky napoj.
Sme bajkeri a spravame sa slusne a zodpovedne. 🤘🚲
(a dalsich) si dal tu namahu a prepisal povodny fejkovy napis 'Wolf Tooth' ...
koniec OT poštárskeho hlásenia
Na páčku som natrafil náhodou, zháňal som páčku na 120€ teleskopku, čo je tiež iba obrandovaný tranzx. Natrafil som na toto, na fotkách to nemalo logá, nekupoval som to teda kvôli tomu logu. Môžem si dovoliť aj originál, ale pri tej cene by som si to nedokázal sám pred sebou obhájiť.
Nikdy som nekupoval fejkové veci. No tiež mi otvorilo oči, keď vidím koľko existuje značiek, ktoré sú iba obrandovaná Čína. Sám mám doma OEM katalógový rám z Číny a niekto ten istý rám kúpil za 3 násobok a tvári sa, že je to super lokálna "značka".
Značiek je dnes ako maku, marže na cyklo veci sú pritom ajtak vysoké. Nemám v tomto výčitky, ak to komunite vadí, tak nech to tu admini zmažú. Ale nemyslím si, že realita sa zmení len kvôli cenzúre.
streisand efekt v praxi a tie paradoxy zivota, ze narazi prave na Wolf tooth, relativne malu znacku, vyrabanu na zapade, to nevymyslis 😅
https://bikepacking.com/plog/wolf-tooth-components-visit/
Toto si mal napisat hned v dalsom prispevku po fotke a nemuseli ste sa tu zbytocne "vadit" na 3 strany, ktore sa aj tak zmazu