Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings SRAM XX Eagle Transmission T-Type AXS sada, 32T, 10-52T, 1x12
od 1 559 €
savings
MOC 2 749 €
-29% SRAM GX Eagle Lunar DUB Boost sada, kľuky, 32T, kazeta 10-52T, 1x12
od 366 €
-29%
MOC 689 €
savings SRAM GX T-Type Eagle Transmission AXS sada, kľuky 175 mm, 32T, kazeta 10-52T, 1x12
789 €
savings
MOC 1 419 €
-22% SRAM GX Eagle AXS Transmission E-MTB sada, kľuky 160 mm, kazeta 10-52T, 1x12
799 €
-22%
MOC 1 369 €
savings SRAM NX Eagle DUB Boost sada, kľuky 175 mm, 32T, 11-50T, 1x12
269 €
savings
MOC 509 €
savings SRAM XX SL T-Type Eagle Transmission Powermeter AXS sada, kľuky 175 mm, 10-52T, 1x12
od 2 099 €
savings
MOC 3 499 €
savings SRAM GX T-Type Eagle Transmission AXS sada, kľuky 165 mm, 32T, kazeta 10-52T, 1x12
849 €
savings
MOC 1 419 €
-11% SRAM GX T-Type Eagle Transmission AXS sada, kľuky 170 mm, 32T, kazeta 10-52T, 1x12
939 €
-11%
MOC 1 419 €
Wolf Tooth Chainring Nuts and Bolts set skrutiek, čierna, 4 ks
32,99 €
MOC 34,99 €
Ja netvrdím, že je to zlé. Má to kopec fanúšikov, kopec ľudí si to chváli. Spravil som si domácu úlohu a pozrel som celý youtube pred kúpou samozrejme, len som možno ja čakal niečo iné. Stále to používam na graveli, ako píšeš, oproti pevnému predstavcu to je cítiť. No ja som čakal možno nejaké magické zlepšenie.
https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/tretry-na-flat-pedale/leatt-proflat-30-tretry-cierna-p253552.html
inak mam doma dvoje five ten freerider contact a okrem nonstop sa odlepujucej podrazky, ktore stale zlepim chemoprenom, su ako nove a to mam 8mm piny na nukeproof horizont sam hill. Vsetko pri mojej vahe napovedá, ze by som ich mal znicit tak ako vsetci. a drzia a drzia.
Leatt ProFlat 3.0 tretry, čierna
od 122 €
MOC 169 €A skusit fr pro alebo trailcross nechces? Mne moje zlte xtcka drzia 3 sezony ako nic, a to v nich chodim sem tam aj na turistiku
presiel som na specialized roost kedze sa dlhohodobo (min rok) dlrzia na cene okolo 45e tak neni o com.
https://www.kola-radotin.cz/sk/vyhledavanie?q=roost
bol som dlho fanusik klasickych freerider-ov ale zivotnost podrazky je max sezona a cenovo sa freerideri nepriblizia ani akcii k roostom ani nahodou, vzdy je to min +50% az takmer dvojnasobok, pricom roosty sa pocitovo blizia skor k modelu freerider pro (maju eva medzipodrazku a mierne vyztuzenie na prstoch, pomerne nizku vahu a drobne vychytavky ako gumicka pod ktore sa schovaju snurky). co sa gripu tyka, nemam ziadne vyhrady, som milo prekvapeny ako to drzi, ani jeden slipped pedal. cena vykon bezkonkurencna.
no vidis, a ja po vyskusani RC, ION a Vaude, kupim nabuduce opat Freeridery klasicky za 65eur vo vypredaji, lebo vsetko ostatne vydrzalo rovnako kratko ale nemalo to ani zdaleka taky grip ako Freeridery
minimalne sa zmenil strih - 10 rokov som kupoval iba 5.10 (aj ked som podrazku zlikvidoval za sezonu), ale teraz sa obzeram po inych vyrobcoch (zatial vyhrava leatt) ...
Adidas kupil FiveTen pred 14timi rokmi
a na druhy den zacali vyrabat zmenene 5.10
v kazdom pripade som sa v povodnom prispevku zle vyjadril
odkedy sa zmenil vyrobny proces / zmenila sa znacka na obuvi (povodne bolo iba logo 5.10, teraz je 5.10 + adidas)
kto ich nosi (nosil povodne a aj terajsie), ten vie ...
v kazdom pripade sme OT a nemusime pokracovat ...
na jednej strane sa mi paci taketo velke balenie a divim sa ze sa bezne nepredavaju velke gely, na druhej strane mi to prijde dost drahe.
A teda nechcem do teba rypat len ma to zaujima. Nieje to trosku overkill na dovolenku? Ved bezne sladkosti ti dodaju kopec energie na bezne aj viac intenzivne vyjazdy..
Ale je skoda ze nevedia co za to pytat. Co som pozeral na SK stranke 7e za 360kcal (PF 90) je pre mna proste vela.
Teraz na MTB maratone som za 4.5 hodiny prejedol max 3 eura. 3x 50g modra coko tycinka z lidlu (fake kitkat chunky) a 2x sojovy suk a 750ml bidon ked som asi to 1/5 dal cukor a trocha citronovej stavy.
Tym to samozrejme neospevujem ze ooo ako som usetril, verim ze tie gely su efektivnejsie ale asi niesom uplne ochotny tolko zaplatit.
Sorry za OT, a uzite dovolenku
a aby som nebol OT, nieco na bliziacu sa zimu.
a aby som nebol offtopic - po 5 rokoch new HOPE day
chcel som povodne nove evo X2 no ked som pozeral ci uz su dostupne a za kolko sa predavaju, zistil som, ze uz dlhsie robia tieto XCR PRO X2 ktore mi akosi unikli. a co cert nechcel boli na r2 za zaujimavu cenu.
gymbeam.sk alebo grizly.sk