Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-11% SRAM GX T-Type Eagle Transmission AXS sada, kľuky 170 mm, 32T, kazeta 10-52T, 1x12
939 €
-11%
MOC 1 419 €
savings SRAM GX T-Type Eagle Transmission AXS sada, kľuky 165 mm, 32T, kazeta 10-52T, 1x12
849 €
savings
MOC 1 419 €
-29% SRAM GX Eagle Lunar DUB Boost sada, kľuky, 32T, kazeta 10-52T, 1x12
od 366 €
-29%
MOC 689 €
savings SRAM XX Eagle Transmission T-Type AXS sada, 32T, 10-52T, 1x12
od 1 559 €
savings
MOC 2 749 €
-22% SRAM GX Eagle AXS Transmission E-MTB sada, kľuky 160 mm, kazeta 10-52T, 1x12
799 €
-22%
MOC 1 369 €
savings SRAM NX Eagle DUB Boost sada, kľuky 175 mm, 32T, 11-50T, 1x12
269 €
savings
MOC 509 €
savings SRAM XX SL T-Type Eagle Transmission Powermeter AXS sada, kľuky 175 mm, 10-52T, 1x12
od 2 099 €
savings
MOC 3 499 €
savings SRAM GX T-Type Eagle Transmission AXS sada, kľuky 175 mm, 32T, kazeta 10-52T, 1x12
789 €
savings
MOC 1 419 €
Wolf Tooth Chainring Nuts and Bolts set skrutiek, čierna, 4 ks
32,99 €
MOC 34,99 €
https://eshop.zapojmeukrajinu.cz
Realne doslo uz pred tyzdnom, ale boli sme na Mallorce takze ho kurier nechal na terase a tam cakalo az do dnes
ale teda hlavové pretiahnuté na hulváta... vazelínou tiež niekto hodne šetril.... ešte že som to stále nezabudol a takýto rýchloservis zvládnem aj po 4 hodinách spánku
Nahodou foto ako to trci v rafiku nemas?
Mam tubolight inserty, tak premyslam ci to tam zmestim.
Dik
1.15bar vzadu? to si dal synovi do odrazadla?
Co sa tyka appky, v podstate teraz len zacinaju, ja som mal problem, ze som nainstaloval stare verzie davno predtym, nez mi prisli samotne ventily a to boli nejake beta verzie s inymi nazvami, potom sa mi to bilo. Na Edge nie je applikacia, ale len datove okno, ktore si vlozis ku ostatnym na obrazovku. V principe to asi ani nie je udaj, ktory treba sledovat, ja ho planujem vyhodit z edge a dat si to len na hodinky. Tak si mozem skontrolovat tlak ked potrebujem pred jazdou. ALe da sa aj z mobilu, to je asi najrychlejsie. Alert na poklas tlaku by mal byt na mobile, ale to som este neskusal.
Ja som to hlavne chcel, lebo nejazdim az tolko a vzdy ked idem, tak idem narychlo a mam tlak naprd. S tymto kolesa dopredu narychlo natlacim na 1.3bar, pridem kde potrebujem, tam za par sekund sfuknem presne na hodnotu ktoru chcem (oneskorenie snimaca je tak 2-3 sec) a jazdim. Alarm pre mna nie je potrebny, lebo s tymto snimacom dokazem vzdy nastavit tlak presne na tu hrnaicu, kde pneu este nestraca vlastnosti a potom akakolvek strata tlaku je citelna, tj viem o tom okamzite. Ale ja nejazdim divociny, ja som taky backcountry.
foobar Uz to trochu sfuklo, lebo som sa hral, aku minimalnu hodnotu dokazem jednorazovo" vypustit'
a tie su hodne podobne, pricom rozmer plastov a vaha sedi
https://www.mtbiker.sk/clanky/130266/aky-je-idealny-tlak-v-plastoch-a-co-nan-vplyva.html
Popripade na takych tlakoch jazdim cez zimu, ked nie je pruzenie take citlive, je to komfortnejsie.
Rafik mam vnutornu sirku 30mm
Tlak si hlavne strazim, ked chcem zajazdit nieco na dobry cas. F 1.26 bar R 1.35 bar je best performance co som porovnavanim a meranim nastavil. Jasne, ze vsetko s chatgpt,
aky plast a aky rafik (vnutorna sirka) ?
mne to plavalo, ked som mal uzky rafik a nizky tlak
schwalbe gravity 1,4 predok 1,5 zadok
vzadu rovnake inserty. v zime este sfukujem