Pri všetkej úcte k mojej obľúbenej a živiteľskej značke si už načisto osprostel? Keď si budeš každú chvíľu kupovať drobnosti a somariny tak to asi fakt tak skoro nebudeš mať poriadny celok.
Ja mám času dosť.
Váhovo si ušetril hovno. Nové HFS vážia cca 1500g.
Viem, že HFS vážia rovnako ako tieto FLX. O hmotnosť nešlo (primárne).
Jezus spomenul O.nine. Ano to by bolo riešenie ak chceš jazdiť Meridu naďalej a chceš ľahší bike ktorý je IN.
O.nine sa mi nepáčia (XX nie je zlý, ale nie je to môj šálok čaju). IN byť nepotrebujem.
Aký Ty potrebuješ zimák keď jazdíš na hajtre do ktorej musíš dolievať olej! Há?
Zimák, "neboli" hrádzový a inter-BA-PK špeciál alebo aj vytriasač duší do lesa s blatníčkami.
Qua, prídeš a preplesk dostaneš najneskôr v piatok. Ťa musím nasmerovať a urobiť ti plán na najbližší rok. Vytlčieme z hlavy tie tvoje prioritné šedé farby.
To aby som sa bál. Nenápadná šedá je skvelá. I keď tento je už "príliš" farebný (má aj dosť červenej ).
P.S. Budeš musieť vylepšiť aj komunikáciu. Takéto hry na skovávačku a prekvapenia sú na prdlajz. hehe
Zbehlo sa to rýchlo. Rozhodnutie padlo v priebehu 1 dňa, dodávka potom do týždňa. Rám som nemal v pláne (zo štandardne ponúkaných Merida rámov sa mi žiadny tak nepáči, teda by som iný nekupoval...u mňa majú šancu len ročníky 2006 a 2007, potom to šlo dolu vodou s dizajnom).
Po novom nás Darinka Rolincovie naučila hovoriť "to nie je môj šialok kávy". hehe
O.Nine sa ti začne páčiť pretože musíš byť IN. Ostatné ti vštepím naživo! hehe
To je už aká doba keď elektrotechnici skladajú na koncoročnú prácu polotovar. hehe
Treba od piky navrhnúť plošák, leptať, kúpiť súčiastky, oživovať .... hehe
Ale po rokoch by som rád aj pájku zobral do ruky.
P.S. Ak más nejakú dobrú stránku kde sa dajú kúpiť takéto skladačky daj do placu.
no tak keby to máme aj navrhovať tak to by len tak lietalo všetko
ale tak toto je ako koncoročka v tretom ročníku, na maturity neviem či by skladačka prešla. našťastie môžme na maturi robiť aj web stránku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mám času dosť.
Viem, že HFS vážia rovnako ako tieto FLX. O hmotnosť nešlo (primárne).
O.nine sa mi nepáčia (XX nie je zlý, ale nie je to môj šálok čaju). IN byť nepotrebujem.
Zimák, "neboli" hrádzový a inter-BA-PK špeciál alebo aj vytriasač duší do lesa s blatníčkami.
To aby som sa bál. Nenápadná šedá je skvelá. I keď tento je už "príliš" farebný (má aj dosť červenej
Zbehlo sa to rýchlo. Rozhodnutie padlo v priebehu 1 dňa, dodávka potom do týždňa. Rám som nemal v pláne (zo štandardne ponúkaných Merida rámov sa mi žiadny tak nepáči, teda by som iný nekupoval...u mňa majú šancu len ročníky 2006 a 2007, potom to šlo dolu vodou s dizajnom).
PS: hehe
O.Nine sa ti začne páčiť pretože musíš byť IN. Ostatné ti vštepím naživo! hehe
Aspon sa nebudes nudit
Treba od piky navrhnúť plošák, leptať, kúpiť súčiastky, oživovať .... hehe
Ale po rokoch by som rád aj pájku zobral do ruky.
P.S. Ak más nejakú dobrú stránku kde sa dajú kúpiť takéto skladačky daj do placu.
ale tak toto je ako koncoročka v tretom ročníku, na maturity neviem či by skladačka prešla. našťastie môžme na maturi robiť aj web stránku
P.S. ostatne špice su strieborrné
fotiak nókia é66
Edit: idú mi k tričku
ty ti sednou k tričku co máš oblečené na fotce v profilu
Na pracák možno, ale na prcák s tým nechoď radšej