GLS tiez nie je ziadna vyhra, mal som zatial len 3 krat skusenosti, kurier spinavy nervozny hulvat ktory bol podrazdeny ked som nebol doma a nebol ochotny sa ani 10-15 minut prisposobit a ked sme sa nakoniec nejako dotukali tak prisiel na niecom hrdzavom *****com co velmi vzdialene pripominalo dodavku
maju to tak skoro vsetky. ale napriklad UPS a GLS je diametralny rozdiel (jasne ze aj v cene!). UPSak pride usmiaty, cisty, normalne obleceny v peknej dodavke, slusne zatelefonuje a da sa s nim vramci jeho moznosti dohodnut. GLSak ... skoda reci.
@roarbb aku si mal zlu skusenost s XC50? Prave ich mam v kosiku v suncycle... Vdaka za info.
ako pisal kvakob, pukalo to, ale bola to podla mna chyba toho konkretneho kusu. viac tu post671479.html
Ale celkovo mi shimano vobec nesedeli. S tymito Gyro sa to neda porovnat. Treba to ist vyskusat do obchodu nazivo. Tretry ani topanky sa online naslepo nekupuju
Jj, uz som poskusal nieco, ani ja nerad kupujem obuv a oblecenie cez e-shop. Utesujem sa tym, ze do suncycle to nemam daleko v pripade potreby vymeny, predsa len cez e-shop dostanem tretry minimalne o triedu lepsie ako v kamenaku... Vdaka za info.
no ja by som povedal,že královský mail je možno ešte horší ako naša pošta.úprimne povedané ja som z našou poštou doteraz nemal nikdy problém,ale zas na druhej strane nie som hnilý ísť si so žlťákom na poštu pre balík.
na pošte boli na mňa vždy slušní.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
rasto podla mna uz ani za kurenie neplatis. myslim ze ti tie hracky vykuria cely byt
myslíš whisky z obidvoch strán klávesnice?
@roarbb aku si mal zlu skusenost s XC50? Prave ich mam v kosiku v suncycle... Vdaka za info.
ako pisal kvakob, pukalo to, ale bola to podla mna chyba toho konkretneho kusu. viac tu post671479.html
Ale celkovo mi shimano vobec nesedeli. S tymito Gyro sa to neda porovnat. Treba to ist vyskusat do obchodu nazivo. Tretry ani topanky sa online naslepo nekupuju
Ale za 8€... no nekúp to
na pošte boli na mňa vždy slušní.
|< O |< O T pozersky!