NUNUNihil
nechapem vas flame, pisem o subj pocitoch
neboj,mam rozne bundy doma od mega-predrazenych mammutiek+marmot s 3L membranami,alpine pro,hi-tec,gore ale tato goreckova cyklo za 100e je to iste ako ta lidlacka za 25
verim,ze co mavaju akcie na bike24,mali tam bundu seriovku Craft Canada Style za tusim cca 65e,dtto to iste,osteovane od kolegu,predpokladam,ze si asi mal niekedy vyjazd cca -5C-0C v tychto oboch bundach,lebo ja ano a rozdiel som nezbadal teda ziadny, ani vyjazd po cca 4-5 hodin som nebadal ziadny, dokonca Loffler-ku co mam mi pripada po 5tich rokoch taka ista
takto to citim ja,tot moj subjektivny nazor
predpokladam,ze obaja ste ich testovali
predpokladam, ze viaceri z Vas si pamataju Capricorn obchod v Poprade,tusim uz asi ani neexistuje,ked sem prichadzali v 93-94 prve Gore veci,testeri existovali
dovo - takže práve som došiel z takej malinkej túričky. Prvé čo som si všimol bolo, že pri stúpaní som necítil extrémne horko (doteraz som jazdil v mikine). Potom nastal taký hore-dole kopec a aj na voľnom priestranstve keď fúkalo mi bolo príjemne. Vetrovku som vôbec nevnímal. Nikde ma nič neťahalo, neškrtilo a chrbát som nemal ako po kúpaní. Mal som iba termotričko s dlhými rukávmi a tú vetrovku. Batoh som nebral žiaden. Keď som sa vracal tak už bola každou sekundou väčšia tma a pobavilo ma ako som svietil.
canopus - nemal som, neviem posúdiť. Pridám ale jednu skúsenosť zo základky na túto tému, kedy si ma doberala drvivá väčšina chalanov za to, že som mal 30-eurové tričko (závisť??). Tie ich kydy, že to je to isté ako barsjaké za 8 euro. Rozdiel je ten, že ich tričká vyprašiveli a dotrhali sa, no moje čierne je ako nové. Takisto tričká s potlačou, prečo moja drží, no ten šmejd čo som naposledy kúpil po prvom praní opadáva?
Nepopieram tvoj názor ani fakt, že lacné veci sa ľahko môžu vyrovnať či dokonca predčiť drahé a prehypované. Mazda vs. BMW, Canyon vs. Ns Bikes... Možno raz vyskúšam aj tú lidlacku vetrovku.
ono to samozrejme 3000+ nie je. jedna ledka pri 3A moze mat 910lm teoreticke maximum. nezvyknu pustat 3A a nemyslim, ze by to 3x3A zvladlo. ale aj tych vyratanych "realnych" 2000lm bude dost. najma ak porovnam s mojim cca 700lm
dovo - takže práve som došiel z takej malinkej túričky. Prvé čo som si všimol bolo, že pri stúpaní som necítil extrémne horko (doteraz som jazdil v mikine). Potom nastal taký hore-dole kopec a aj na voľnom priestranstve keď fúkalo mi bolo príjemne. Vetrovku som vôbec nevnímal. Nikde ma nič neťahalo, neškrtilo a chrbát som nemal ako po kúpaní. Mal som iba termotričko s dlhými rukávmi a tú vetrovku. Batoh som nebral žiaden. Keď som sa vracal tak už bola každou sekundou väčšia tma a pobavilo ma ako som svietil.
takze spokojnost a to je najpodstatnejsie
keby z svk Lidla boli bundy funkcne, mali dobry strih a kvalitne sitie, stali by za kupu. Nemaju ani jedno a skoro sa na nich robia zmolky. Termopradlo je vsak za tie peniaze fajn. Lepsie a este lacnejsie je napr. v Hoferi. A netreba zabudat na montazny stojan katko odkial si kupoval?
Ešte k tým čiernym nohám jeden čerstvý príklad – dúfam že sa STN nenahnevá -- vidla ktorá mala pravdepodobne maximálny servis a starostlivosť už ma jemnú stratu tej čiernej povrchovej úpravy tak asi preto ta moja averzia k tej čiernej
ja mam cierne nohy na manitou minute ma 6roky a aspon 14000km a servisovana bola tusim 3x a z toho 2x kvoli poruchvosti lockoutu a nemam pocit zeby boli nejak vysuchane .takze myslim ze to nebude nejaka tragedia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Priatelko, ty si mimo ako snad nikto tu na fore...
nechapem vas flame, pisem o subj pocitoch
neboj,mam rozne bundy doma od mega-predrazenych mammutiek+marmot s 3L membranami,alpine pro,hi-tec,gore ale tato goreckova cyklo za 100e je to iste ako ta lidlacka za 25
verim,ze co mavaju akcie na bike24,mali tam bundu seriovku Craft Canada Style za tusim cca 65e,dtto to iste,osteovane od kolegu,predpokladam,ze si asi mal niekedy vyjazd cca -5C-0C v tychto oboch bundach,lebo ja ano a rozdiel som nezbadal teda ziadny, ani vyjazd po cca 4-5 hodin som nebadal ziadny, dokonca Loffler-ku co mam mi pripada po 5tich rokoch taka ista
takto to citim ja,tot moj subjektivny nazor
predpokladam,ze obaja ste ich testovali
predpokladam, ze viaceri z Vas si pamataju Capricorn obchod v Poprade,tusim uz asi ani neexistuje,ked sem prichadzali v 93-94 prve Gore veci,testeri existovali
za tie drobné uvidíme
canopus - nemal som, neviem posúdiť. Pridám ale jednu skúsenosť zo základky na túto tému, kedy si ma doberala drvivá väčšina chalanov za to, že som mal 30-eurové tričko (závisť??). Tie ich kydy, že to je to isté ako barsjaké za 8 euro. Rozdiel je ten, že ich tričká vyprašiveli a dotrhali sa, no moje čierne je ako nové. Takisto tričká s potlačou, prečo moja drží, no ten šmejd čo som naposledy kúpil po prvom praní opadáva?
Nepopieram tvoj názor ani fakt, že lacné veci sa ľahko môžu vyrovnať či dokonca predčiť drahé a prehypované. Mazda vs. BMW, Canyon vs. Ns Bikes... Možno raz vyskúšam aj tú lidlacku vetrovku.
takze spokojnost a to je najpodstatnejsie
keby z svk Lidla boli bundy funkcne, mali dobry strih a kvalitne sitie, stali by za kupu. Nemaju ani jedno a skoro sa na nich robia zmolky. Termopradlo je vsak za tie peniaze fajn. Lepsie a este lacnejsie je napr. v Hoferi. A netreba zabudat na montazny stojan
katko odkial si kupoval?
hoĎ to niekam na forum
Tiež skúsim večer odfotiť rozdiel
S tymi 3k lumenmi asi staci, ked to zapne v Dunajskej a oslepnes na hradzi v Cunove