Samozrejme čisté SSD. Osobne by som Hybrid nekupoval. Poznám ľudí čo mali s nimi iba problémy. Mne stačilo aj 80GB SSD + pôvodný disk šiel miesto DVD mechaniky v notebooku.
ja som si do mojho 7 rocneho kompu kupil 128GB ssd pretoze ten stary disk no skratka uz to bolo hrozne a obcas uz aj padal win hoci crystal disk info a pod. softy hlasili ze je v poriadku. a po tomto upgrade to je ina dimenzia hoci aj na starom kompe. hnned som aj zene kupil msata do notasu nahodil 8.1 a startuje serioznych 15sekund a celkovo sa to o dost vsetko zrychlilo.
Na ciste SSD na odradza cena - ono mi tu totiz bezia dve virtualne masiny a plus nejake data (mapove podklady a tak) a 320GB mam ako minimalnu hranicnu velkost. A tam mi uz lietaju sialene cenovky.
Takže tu je ta ´´Kráska´´ Vecnum 170 mm zatial test . jazda 10 km neodolal som
je to čisto mechanická sedlovka , má 4 polohy , nie je plynulo nastavitelná .
ovládanie strašne meké s porovnaním s Command post alebo Kronolog , treba fakt malú silu na stlačenie
váha 538 g . vážené
ja by som tiez chcel SSD, ale neviem ani aky typ a tiez neviem aky OS by som tam potom dal. lebo ten ubohy notas co mam teraz uz zacina dosluhovat. Mozno sa kvoli tomu na par tyzdnov odmlcim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak dám foto
napis o nej potom par slov, prosim
http://www.exisport.com/katalog/product/15446-EVERETT-Hydrotank-3.0L/
Mas ten 3L?Mohol by si ho prosim ta zmerat?Dik.
je to čisto mechanická sedlovka , má 4 polohy , nie je plynulo nastavitelná .
ovládanie strašne meké s porovnaním s Command post alebo Kronolog , treba fakt malú silu na stlačenie
váha 538 g . vážené
tieto maju udajne 1700g - 650b. hlinik, vonkajsia sirka 29,5.