Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-10% Finish Line Bike Wash čistiaci prostriedok, 1 l, rozprašovač
12,59 €
-10%
MOC 13,99 €
-18% Weldtite Dirtwash spray čistič brzdových kotúčov, 250 ml
7,39 €
-18%
MOC 9,29 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 400 ml
10,49 €
savings
MOC 17,99 €
Weldtite Thunder Foam Chain penový odmasťovač pohonu, 500 ml
12,29 €
MOC 13,99 €
savings Muc-Off Drivetrain Detailing Brush kefa na kazety a reťaze
9,79 €
savings
MOC 13,99 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
https://www.aliexpress.com/item/Semi-metallic-brake-pads-for-shimano-xt-sram-avid-magura-hayes-formula-Tektro-disc-brake-pad/32780203561.html
nebude toto nieco podobne (kvalita) ?
ak ano, tak dodaacie doby budu isto rychlejsie, aj ked cena je mierne vyssia
A ked clovek potrebuje oblozenie surne dnes / zajtra, tak hadam nebude objednavat z Ali a cakat 3 tyzdne.
P.S. Ak ta 5 nasobna cena oproti Ali je podla Teba mierne vyssia, tak asi inak vnimam pojem "mierne".
moja chyba
nepozeral som pocet platniciek, iba suhrnnu cenu
https://www.aliexpress.com/item/Semi-metallic-brake-pads-for-shimano-xt-sram-avid-magura-hayes-formula-Tektro-disc-brake-pad/32780203561.html
Daj potom vedieť, ako si bol spokojný.
Ešte k debate o "pofidérnych" čínskych výrobkoch: už som sa naučil, že predpojatosť a fixné idey nie sú pre ľudský úsudok dobrá voľba. Overil som si, že Taiwan a kontinentálna Čína urobili v technológiách obrovský pokrok, s veľkým úsilím prebrali západné vzory ohľadom akosti a inžinieringu a mnohá veci, ktoré patria k štandardnej priemyselnej produkcii, už zvládajú na slušnej úrovni, zvlášť ak sa nebavíme o high tech a aj v tej oblasti už robia pokroky.
Vyrobiť brzdovú platničku, či planparalelné polykarbonátové sklo, to už dnes nie je žiadna výzva. Existujú sféry, kde dávam prednosť drahým overeným značkám a výrobkom, na druhej strane nemám problém siahnuť za lacnejšou náhradou, ak to je technicky obhájiteľné a overené.
Pozerám, že máme podobné "hobby" - tiež na také domáce pukanie
zt0350 - zato s tou CO2-kou som si v zime občas zapukal aj v byte, keď nebola manželka doma
mne sa podarilo prestreliť priečku
objednal som si vlastne celý bajk - silničku
ako prvé v piatok doniesla poštárka náboje
to sa len opakuje história - po WWII bolo všetko japonské považované v západnom svete za šmejd - a kde sú teraz Japonci?