Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-15% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, limetka
10,99 €
-15%
MOC 13,19 €
-8% Weldtite Snow Foam Bike Cleaner penový čistič bicykla, 500 ml
10,89 €
-8%
MOC 11,99 €
savings Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner odmasťovač pohonu, 500 ml
16,19 €
savings
MOC 24,99 €
-11% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, citrón
11,49 €
-11%
MOC 13,19 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
No praveze Posta ma vzhladom na poskytovane sluzby ovela vyssie ceny pre zmluvnych partnerov ako kurierske firmy. A to sa bavime o klasickom zasielani, nie o express kurierovi - ten je drahsi aj o 100% ako ine spolocnosti, ktore maju dorucenie na druhy den ako samozrejmost.
Navyse Posta zrusila pred Vianocami (!!!) tzv. zmluvny balik - posielanie balikov na fakturu, inak povedane nebolo treba nic platit pri okienku. Ja som rad, ze som sa jej zbavil.
Má O2 zapotrebné privyrábať si na takých to "melouchoch "? Myslel som si, že toto je určené pre malé prevádzky kde vybavenie zákazníka trvá pár minút.
ked ti príde ten orel, tak odváž komponenty do príšlušnej temy, dík
Navyse Posta zrusila pred Vianocami (!!!) tzv. zmluvny balik - posielanie balikov na fakturu, inak povedane nebolo treba nic platit pri okienku. Ja som rad, ze som sa jej zbavil.
u zeleného kkta je práve pošta lacnejšia ako kurier, najlacnejšia je zásielka na poštu o euro viac stojí domov čo je v mojom prípade aj tak ešte na vzdialenejšiu poštu
maximálne zachovalá Liberta, po hodení na váhu - poctivých 20,280 kg
nič pre sračky
maximálne zachovalá Liberta, po hodení na váhu - poctivých 20,280 kg
nič pre sračky
to bol moj prvý dospelý bike-žihadlo0
tatko vysolil 2610sk