Ta poriadny chlapisko, pozerám že XXL, ja mám M-ko tielko a cez hrudník 115
Už to nie je čo to bývavalo , zopar rokov som sa trosku venoval "kulturistike", ale zdravotne to už nešlo tak som si našiel bike a musím povedať , že ma to baví oveľa viac
Inak cez prsie nemám až tak viac ako ty ale xxl mi sedí parádne....
aj som skracoval ale zatial malo (robil som to prvy krat tak som to nechcel prehnat) predna sa mi lubi a zadnu mozno skratim ale aj tak vymenim bowden z radenia za dlhsi. ona neni ani tak dlha ako skor su tie hope hadice priecne a nechcu sa prispôsobiť
Po tomto ruksaku som už dlho pokukoval a po obzerani a porovnavani vyšiel ako výťaz. Takže pri návšteve oblubeneho kamenneho ochodu a dojednani ceny na uroven internetoveho predaja som sa stal jeho spokojným užívateľom ..a tony úložného priestoru ako bonus
Bunda Fox - po odskusani v kamennej predajni ma prekvapila a doslova ohúrila..
Kvalitny tenučký a pružný materiál. Windproof je samozrejmostou. Zvladne aj premenlive vrtochy jarneho a jesenneho počasia ako jemne mrholenie alebo jazda v hustej hmle..
Lakte rukavov z Cordury na zabranenie odieraniu laktov.
Predna casť z odolnej funkcnej membrany TRUdri.
Zadna casť a rukavy su z neuveritelne na pocit prijemneho materialu na ktorom su z vnutra male mäkučké štvorčeky po celej ploche. Tie zabezpecuju thermo funkciu a udrzuju idealu teplotu. V bunde sa prakticky nedá “uvariť” ako tomu býva u niektorých windstop a waterproof bundách. Najväči dojem ale spravi bunda ked si ju dáte na seba! Tak prijemná a lahučká ..
Hned som vedel ze ju budem mať.. sice kvôli nedostupnej velkosti XXL som ju musel objednat odkialsi z ANG ale tie 3 tyždne čakania stáli za to
Po tomto ruksaku som už dlho pokukoval a po obzerani a porovnavani vyšiel ako výťaz. Takže pri návšteve oblubeneho kamenneho ochodu a dojednani ceny na uroven internetoveho predaja som sa stal jeho spokojným užívateľom ..a tony úložného priestoru ako bonus
Kvalitny tenučký a pružný materiál. Windproof je samozrejmostou. Zvladne aj premenlive vrtochy jarneho a jesenneho počasia ako jemne mrholenie alebo jazda v hustej hmle..
Zadna casť a rukavy su z neuveritelne na pocit prijemneho materialu na ktorom su z vnutra male mäkučké štvorčeky po celej ploche. Tie zabezpecuju thermo funkciu a udrzuju idealu teplotu. V bunde sa prakticky nedá “uvariť” ako tomu býva u niektorých windstop a waterproof bundách. Najväči dojem ale spravi bunda ked si ju dáte na seba! Tak prijemná a lahučká ..
Hned som vedel ze ju budem mať.. sice kvôli nedostupnej velkosti XXL som ju musel objednat odkialsi z ANG ale tie 3 tyždne čakania stáli za to
Ja som práve dnes otestoval prvý krát na biku môj nový Osprey Escapist a tiež maximálna spokojnosť, zvažujem aj kúpu nejakého velkého vaku (60-75l) od tejto značky.
Nie postarka, bol som si pre to osobne este ze ma croma tak velky kufor, v alze neklamali ked mi pisali ci si to chcem vazne vziat osobne ze do vacsiny osobnych auto to nevlezie 😂😂😂
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ne ne ja som ani nevedel, že tam čierne v ponuke je
ale na postu som musel sam....
prve nabijanie trvalo cca 40min
Craft pro cool tričko a tielko
Ta poriadny chlapisko, pozerám že XXL, ja mám M-ko tielko a cez hrudník 115
Od hurky až po bikera.
https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=156288;menu=1000,18,12;page=2
Už to nie je čo to bývavalo
Inak cez prsie nemám až tak viac ako ty ale xxl mi sedí parádne....
Po tomto ruksaku som už dlho pokukoval a po obzerani a porovnavani vyšiel ako výťaz. Takže pri návšteve oblubeneho kamenneho ochodu a dojednani ceny na uroven internetoveho predaja som sa stal jeho spokojným užívateľom
Po tomto ruksaku som už dlho pokukoval a po obzerani a porovnavani vyšiel ako výťaz. Takže pri návšteve oblubeneho kamenneho ochodu a dojednani ceny na uroven internetoveho predaja som sa stal jeho spokojným užívateľom
Ja som práve dnes otestoval prvý krát na biku môj nový Osprey Escapist a tiež maximálna spokojnosť, zvažujem aj kúpu nejakého velkého vaku (60-75l) od tejto značky.
Inak väčšina áut disponuje takou nadcasovou technológiou - sklápanie sedadiel, tak nechápem prečo by alza panikarila