Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 400 ml
10,49 €
savings
MOC 17,99 €
-5% Weldtite Disc Brake čistiaci sprej na brzdy, 400 ml
11,39 €
-5%
MOC 12,99 €
-11% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, citrón
11,49 €
-11%
MOC 13,19 €
Urcite mas na mysli DMT - Dobre eMtebeckove Tretry
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
dĺžku chodidla ti teraz neviem povedať ale zobral som najväčšie čo vyrábajú a to sú 46 presne aké má Martin v teste. Nedávno som mu písal nech mi zmeria vložku a nameral 29-30cm terajšie tretry čo mám Shimano XC70 (47) majú 30,5cm tiež som ich kupoval bez vyskúšania cez internet a boli kúsok volnejšie na ***** ale majú dobrý zaťahovací systém aj dobre vnútro proti preklzovaniu ponožiek čiže parádne sedeli až na tú úzku ***** pri výjazdoch nad 100km alebo nad 4h jazdy mi opúcha chodidlo čiže na malíčku som pociťoval určitý diskomvort ale riešim to leukoplastom proti otlakom ale ako často človek robí také štreky ja nie čiže pohoda. Topánky normálne nosím 46 a 47.
K týmto DMT sa neviem dostatočne vyjadriť dnes prvý výjazd na Hrebienok ale sú na pocit omnoho tvrdšie celokarbo podrážku jednoznačne cítiť. Na boa si musím zvyknúť ako to zaťahovať aby som neodkrvil chodidlo
Nakoniec som vzal sevenu a k nej zladil aj rukavicky
Sagan jazdi za BORU
"A přitom taková blbost!"
Kedysi som nosil od Endury M, ale nejako sa zmenšujem a sadlo Sko (presne podľa tabuľky).