Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-18% Weldtite Dirtwash spray čistič brzdových kotúčov, 250 ml
7,39 €
-18%
MOC 9,29 €
-20% Juice Lubes Frame Juice Gloss obnova lesku, sprej, 400 ml
10,39 €
-20%
MOC 13,89 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
Weldtite Thunder Foam Chain penový odmasťovač pohonu, 500 ml
12,29 €
MOC 13,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
Už cca týždeň nosím hodinky garmin instinct.
sparky potom daj vediet ako funguju a ci si s nimi spokojny. Akurat tiez uz asi tyzden rozmyslam medzi cyklopocitacom a hodinkami.
A presne som pozeral na tieto hodinky.
skusal som vsetko ale bez uspechu, mam samsung s9
spraroval som ho so starym huawei p7 a vsetko uploadujem teraz cez wifi atd, akurat to, ze nevidim kto mi vola, co ma velmi hneva
Ja mozem porovnat, kedze mam Edge 1000 a kupil som Vivoactive 3, kvoli turistike a inym aktivitam. Hodinky kvalitny cyklocomputer nenahradia. Zalezi od tvojich preferencii, ale napr. cyklocomputer Garmin je super vecicka, hodinky nemaju sancu.
poznatky a skúsenosti a spokojnosť budem asi písať do tohoto vlákna
https://www.mtbiker.sk/forum/post1477652.html?hilit=garmin+instinct#p1477652
už tam iný niečo písali a je tam aj odkaz na toto review:
https://www.dcrainmaker.com/2018/10/garmin-instinct-gps-watch-in-depth-review.html
Už cca týždeň nosím hodinky garmin instinct.
Hmm, vyzerajú dobre. Nejaké zaujímavé / hlavné funckie fičúrky? Zatiaľ mam Samsung Gear Sport ale pokukujem aj po Garmin, tak že či je na nich niečo špeciálne.
a to počkaj keď dakedy v auguste alebo septembri na ňom vyrazí bez kondičky z domu dakde za záhradu, a urobí foto...to bude šowka! Ako sory, ale kukám, že stále dosť ľudí ešte tomu verí , že ona vyrazí..a ako tu daktorí spomínali, musí si predsa vyskladať dream bike veď ako inak sa dá jazdiť...no ja mám bajk z druhej ruky od bratranca, pôvodne za 900, mne ho dal za 300, jazdím tretí rok, vymenila som akurát raz reťaz, raz brzdu, a prešla som na ňom hory aj doly doslova...nie je mtbiker AJ o jazdení? Jasné , že aj o radách a chválení sa...ale LEN o chválení sa čo som kúpila, zhejtovať ˇˇludí keď hneď nepochlebujú, a v polke leta stále len skladať, keď evidentne nevie všetko, už nie je že divné, ale ...doplňte si...
Tak dúfam že pomôže a vyrieši moje problémy s reťazou...
Dúfame aj my
umm nechcem vyzniet nejak cudne ale vidno ti tam celu adresu, neviem ci to je super davat len tak na web
Uz si si objednala kolecko?
A pritom stačilo objednať prevodník Garbaruk s vysokými zubami. Z toho reťaz naozaj nespadne. Je to jednoduchšie, lacnejšie a aj váhovo výhodnejšie.