Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner Refill odmasťovač pohonu, 750 ml
22,99 €
savings
MOC 34,99 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 400 ml
10,49 €
savings
MOC 17,99 €
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
savings Muc-Off Bike Cleaner Concentrate čistič, koncentrát, 1 l
31,99 €
savings
MOC 47,99 €
savings Muc-Off Drivetrain Detailing Brush kefa na kazety a reťaze
9,79 €
savings
MOC 13,99 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
Ten rám som kúpil v 2017tom ako ulozenku z roku 2011. Keby za to Bianchi dám dvojku a vypadnú mi z toho matice na košík a niečo tam nepasuje, tak to predajcovi obucham o hlavu.
Ako keby som nevedel, tiež som si myslel že idem pri takej značke na istotu, ale na druhu stranu očakávam od Bianchi bezproblémové riešenie. Však aj s Canyonom sú podľa fóristov "stále" problémy, a aj tak sa stále kupujú
Dnes ešte nejaké nové komponenty, samozrejme stále sledujem bazár a nakupujem aj tam
Hack3r Ake skodliviny su v kave? Nie je to naopak?
Hack3r Ake skodliviny su v kave? Nie je to naopak?
v kvalitnej kave by nemalo byt nic velmi skodlive, max moze sposobit traviace tazkosti. pri prazeni na moc tmavo pri vysokej teplote a aj pri dlhej extrakcii pri prilis vysokej teplote vznikaju v kave ale aj inyc potravinach akrylamidy. v kvalitnej a dobre uprazenej kave by ale namali byt.
Hacker to neplatilo pre teba, si ma predbehol...
To má byť ponuka pre mňa?
Este takto, aby to nevyznelo ze tu obhajujem a doporucujem pouzivanie gelov, jontakov a pod. Samozrejme nie, pokial clovek nezavodi dlhsie trasy popripade inac vykonnostnu cyklistiku ci sport vo vseobecnosti. Aj ten rekreant to moze vozit v drese pri viachodinovkach pre pripad krizi, hladaku, aj ked samozrejme aj tam sa najdu vhodnejsie alternativy. Ale proste v zavodnej sfere sa bez toho nezaobides, po pol hodine-hodine ti dojde a si skoncil. Pagac do seba nenapchas bez toho any si ho nevygrcal. V treningu je to samozrejme taktiez zbytocne. Ale to uz si musi kazdy sam zvazit kedy co kde a ako...